Νίκες για τους γηπεδούχους Ηρακλή Θερμαϊκού, Βέροια και ΠΑΟΚ Δυτικού.
Νίκες για τους γηπεδούχους Ηρακλή Θερμαϊκού, Βέροια και ΠΑΟΚ Δυτικού.
Στην 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κέρδισαν οι γηπεδούχοι ΠΑΟΚ Δυτικού (3-2 τη Νίκη Πολυγύρου), Βέροια (3-0 τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου) και Ηρακλής Θερμαϊκού (7-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Αετού)
Μπαράζ ανόδου - 2ος όμιλος (2η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ Δυτικού – Νίκη Πολυγύρου 3-2
Ο ΠΑΟΚ Δυτικού κέρδισε με 3-2 τη Νίκη Πολυγύρου, στην Πέλλα. Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, με ανατροπές και ωραία θέαμα. Στο 29' κόρνερ του Ευθυμιάδη ο Καράμπελας με πανέξυπνη προβολή πέτυχε το 1-0. Στο 58' τραγικό αμυντικό λάθος και 1-1 με τον Λάμπρου που εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο το δώρο που του δόθηκε και από κοντά με πλασέ ισοφάρισε. Στο 62' πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παντικίδη στον Γέραντζη, και ο Κεχαγιάς ευστόχησε για το 1-2. Στο 74' ισοφάρισε το Δυτικό και πάλι με τον Καράμπελα που με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια. Στο 79' ωραίο γύρισμα του Στεφανίδη, ο Χωραφάς σε κενό τέρμα πλασάρει υποδειγματικά και γράφει το τελικό 3-2.
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ Δυτικού: Δελήχατζης, Μαντζανάς, Παντικίδης, Ευθυμιάδης, Στεφανίδης, Τσολακίδης, Αλεξανδρίδης, Καράμπελας, Ευφραιμίδης, Χωραφας, Μπάμπαλης.
Νίκη Πολυγύρου: Τζουβάρας, Καραδήμος, Βραχνός, Παπαγεωργίου, Κεχαγιάς, Καραβασίλης, Ζούνης, Παπαζάχος, Λάμπρου, Γεράντζης, Κιάκο
Βέροια – ΠΑΟΝΕ Επταλόφου 3-0
Η Βέροια φόρτσαρε από το τέλος του α' ημιχρόνου και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου με 3-0. Οι Βεροιώτες άνοιξαν το σκορ στο 42'. Ο Μπεκιαρίδης μπήκε ωραία στην αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή «έσπασε» τη μπάλα για τον Ιωάννου, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Δύο λεπτά μετά η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη έφτασε στο 2-0. Ωραία προσπάθεια του Πρασσά και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Αθανασιάδης απέκρουσε προσωρινά με τον Μπεκιαρίδη να παίρνει το ριμπάουντ και με σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 90' γράφτηκε το τελικό σκορ. Ο Πρασσάς βγήκε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 3-0.
Συνθέσεις:
Βέροια (Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Τζημογιάννης, Κουτσούκης, Γιαννόπουλος, Πρασσάς, Λέκα, Κοσέογλου, Τραχανάς, Γκελοσάνι, Μπεκιαρίδης, Ιωάννου
ΠΑΟΝΕ Επταλόφου (Θεοδωρίδης): Αθανασιάδης, Αμοιρίδης, Σταματίου, Ορφανίδης, Γρηγοριάδης, Συμεωνίδης, Παρπουτσής, Σεφερίδης, Σισμανίδης, Σαβελίδης, Τσολακίδης.
Ηρακλής Θερμαϊκού – Μ. Αλεξ. Αετού 7-0
Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε τη νίκη (7-0) ο Ηρακλής Θερμαϊκού κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αετού. Οι Θεσσαλονικείς από το πρώτο 20λεπτο είχαν πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων. Ο Τοπούζης στο 10’ έκανε το 1-0 και ο Καλλίδης με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο (19’-22’) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Λουφάκης στο 38’ έγραψε το 4-0. Στο 53’ ο Τοπούζης βρήκε ξανά δίχτυα κάνοντας το 5-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε δύο ακόμη γκολ στη συνέχεια, με τους Λουφάκη (60’) και Τσαχουρίδη (68’).
Συνθέσεις:
Ηρακλής (Δούμας, Μπούρκας): Γρηγοριάδης, Φούσκας, Σάιμπερτ, Ράντζα, Μουτζούρης, Καλλίδης, Χαραλαμπίδης, Λουφάκης, Τοπούζης, Κανάνι, Κυριακίδης
Μέγας (Σιώμος): Γεωργού, Κοσμίδης, Λυπίτκας, Θ. Ρόμπες, Μητσόπουλος, Βασιλείου, Κόλλιας, Σπ. Ρόμπες, Μάνος, Γαργάνης, Ρόμπης
Ρεπό: Ερμής Εξοχής