Η πρεμιέρα στον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής «έκρυβε» τρία διπλά.
Η πρεμιέρα στον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής «έκρυβε» τρία διπλά.
2ος όμιλος (1η αγωνιστική)
Νίκη Πολυγύρου – Ερμής Εξοχής 0-2
Ο Ερμής Εξοχής άρχισε ιδανικά το μίνι πρωτάθλημα καθώς πέρασε νικηφόρα με 0-2 από τον Πολύγυρο επικρατώντας της τοπικής Νίκης. Στο 36’ ο Καπετάνος Δ. και στο 86’ ο Εγγλέζος σημείωσαν τα γκολ των φιλοξενούμενων.
Συνθέσεις:
Νίκη: Τζουβάρας, Παπαγεωργίου, Βούλγαρης, Καραβασίλης, Ζούνης, Παπαζάχος, Λάμπρου, Γεράντζης, Κιάκο, Κεχαγιάς, Στοΐκούδης
Ερμής: Ιτσιος, Βούλγαρης, Καρτσαμπάς, Κόλα, Κατσιαμήτας, Ιντζόγλου, Κυρτέγος, Καπετάνος, Κραγιόπουλος, Διμηνάς, Δημητρίου
Μέγας Αλέξανδρος Αετού – Βέροια 0-5
Η Βέροια ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της καθώς κέρδισε στο Αμύνταιο με 0-5 τον Μέγα Αλέξανδρο Αετού. Τα γκολ της «Βασίλισσας του Βορρά» στη Φλώρινα: 15’ Φάουλ – γέμισμα του Κουτσούκη από αριστερά, με τον Ιωάννου να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με όμορφο εναέριο πλασέ να γράφει το 0-1 για τη Βέροια. 40’ Ο Μπεκιαρίδης με ωραίο ευθύβολο σουτ νίκησε τον Γεωργού, γράφοντας το 0-2! 52’ Σουτ του Πρασσά αποκρούστηκε αρχικά από αμυντικό του Αετού, με τη μπάλα να καταλήγει στον Μπεκιαρίδη που με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-3! 73’ Ο Ιωάννου βγήκε μόνος με τον Γεωργού, μετά από ωραία μπροστινή μπαλιά του Πρασσά, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει αρχικά αλλά τη μπαλα να καταλήγει στον Βασιλακάκη, που με σουτ σχεδόν σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-4. 90' Ο Βασιλακάκης ανατράπηκε καθαρά από τον Μηνά, με τον διαιτητή να δίνει αυτή τη φορά το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Αχλιώπας γράφοντας το τελικό 0-5!
Συνθέσεις:
Μέγας Αλέξανδρος Αετού (Αργύρης Σιώμος): Γεωργού, Κοσμίδης, Λιπίτκας, Ρόμπες Θ., Μητσόπουλος (46’ λ.τ. Τσεκίνι), Βασιλείου (79’ Βογιατζής), Κόλιας (70’ Ολίδης), Ρόμπες Σ. (79’ Δημητριάδης), Μάνος, Γαργάνης (65’ Μηνάς), Ρόμπης.
Βέροια (Σταύρος Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Τζημογιάννης, Κουτσούκης, Γιαννόπουλος, Πρασσάς (75’ Σωτηριάδης), Λέκα (64’ Ντόγος), Κοσέογλου (53’ Βασιλακάκης), Τραχανάς, Γκελοσάνι (75’ Αχλιώπας), Μπεκιαρίδης, Ιωάννου.
ΠΑΟΝΕ Επταλόφου – ΠΑΟΚ Δυτικού 1-3
Ο ΠΑΟΚ Δυτικού κέρδισε στο Κιλκίς τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου με 1-3 στην πρεμιέρα των μπαράζ. Για τους νικητές χρίστηκαν σκόρερ οι Χωραφάς (38’), Αλεξανδρίδης (50’) και Καράμπελας (70’). Ο ΠΑΟΝΕ στο 84’ έγραψε το τελικό 1-3 με τον Τσολακίδη.
ΠΑΟΝΕ Επταλόφου: Αθανασιάδης, Σισμανίδης, Βασίλης Σταματίου (55 Τσολακίδης), Αμοιρίδης, Λάζαρος Σταματίου, Σεφερίδης, Ορφανίδης (89’ Λ Πουρσανίδης), Σαβελίδης (79 Τάφα), Γρηγοριάδης, Συμεωνίδης (89’ Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης), Παρπουτζής (89 Σαμαράς)
ΠΑΟΚ Δυτικού: Δεληχατζής, Ματζανάς, Παντικίδης, Ευθυμιάδης (72 Κυργερίδης), Στεφανίδης, Τσολακίδης, Αλεξανδρίδης (89 Λ Χωραφάς), Καράμπελας, Ευφραιμίδης, Χωραφάς Παντ, Μπάμπαλης.
Ρεπό: Ηρακλής Θερμαϊκού