Για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, νίκες σημείωσαν οι Διγενής Νεοχωρίου, ΠΟ Ελασσόνας και Σαρακηνός Βόλου.
Για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, νίκες σημείωσαν οι Διγενής Νεοχωρίου, ΠΟ Ελασσόνας και Σαρακηνός Βόλου.
4ος όμιλος
ΑΟ Στυλίδας – Διγενής Νεοχωρίου 1-2
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Διγενής Νεοχωρίου, επικρατώντας με 1-2 του ΑΟ Στυλίδας στο Δημοτικό Στάδιο Στυλίδας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Λαγκαδίνος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η άμυνα της Στυλίδας δεν συνεννοήθηκε σωστά και ο Βαρναβίδης με προβολή – και τη βοήθεια κόντρας – διαμόρφωσε το 0-1. Η Στυλίδα προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι παίκτες του Διγενή παρέμειναν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο 53’ ο Ασημάκης σέντραρε ιδανικά από τα αριστερά, ο Λαγκαδίνος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και πέτυχε το 0-2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 79’, με εκτέλεση φάουλ του Ζαχάρη και κεφαλιά του Τσιλίκα που αιφνιδίασε τον Ευαγγέλου, γράφοντας το 1-2.
Σαρακηνός – Εορδαϊκός 1-0
Ο Σαρακηνός πέτυχε την δεύτερη νίκη του, κερδίζοντας αυτή τη φορά με 1-0 τον Εορδαϊκό. Η ομάδα του Βόλου ευτύχησε να προηγηθεί στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′, όταν ο Τσελεπής από τα δεξιά έβγαλε μία χαμηλή «φαρμακερή» σέντρα και ο Παπαδημητρίου από τη μικρή περιοχή με πλασέ εκτέλεσε τον ανήμπορο ν’ αντιδράσει Δημητριάδη, για να γίνει έτσι το 1-0.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Αρσένος): Σιδεράκης, Καρράς, Ρακής, Πετράκος, Κανταρτζής, Τσιανάκας, Οικονόμου, Ψιάνος, Τσελεπής (82’ Γκλαβίνης), Σκοπελίτης (10’ λ. τρ. Κουκουτής), Παπαδημητρίου
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Ζαρογιάννης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης Αθ. (82’ Σαββάκης), Πιρίτζεους, Πούλιος, Κοντογουλίδης, Τσαγκαλίδης, Μπαλίτσας (12’ λ. τρ. Τσεμπερλίδης), Παπαδόπουλος Δ. (82’ Καραφουλίδης), Καλατσανάς (75’ Σίσκος), Χαραλαμπίδης Μ.
ΠΟ Ελασσόνας – ΑΣ Βατόλακκου 4-0
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική ο ΠΟΕ που επικράτησε εντός έδρας με 3-0 ΑΣ Βατολλάκου.
Η ομάδα της Ελασσόνας έκανε τα εύκολα δύσκολα, καθώς τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει μεγαλύτερο σκορ.
Τελικά οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Χρόνη, με δύο γκολ του Κουκούλη (8’, 55’) ένα του Οσμάνι (82’) και ένα αυτογκολ, θα επικρατήσουν με 4-0.
ΠΟ Ελασσόνας (Χρόνης): Γούπος, Τσάτσος, Χαλικιάς, Λυγούρας (46’ Γκαμπέτας), Τάφα, Ναρίνογλου (68’), Κουκούλης (81’ Κωνσταντινίδης), Καραγκούνης (68’ Πολύζος), Χατζής (68’ Πινακάς), Λαγός, Κουκουράβας.
ΑΣ Βατολλάκου (Μπιζιώτας): Κυρατλίδης, Γαβρίδης, Καραμήτρος, Κυριακίδης, Δημητριάδης, Τζερεμές, Κούρος (52’ Ασλανίδης), Καλαιτζίδης, Ρούσης, Καραγιάννης (73’ Τζιαμπίρης), Κοτζατίσογλου (80’ Καλιακάτσος).