Sidebar

Προσθήκες και ανανέωση στη Νέα Αρτάκη

Προσθήκες και ανανέωση στη Νέα Αρτάκη

Στο ρόστερ της Νέας Αρτάκης εντάχθηκαν οι Γιώργος Γερογιάννης, Θανάσης Καλτσάς και Γιώργος Μερτύρης.

Ακόμη, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΟΝΑ ο Δημήτρης Χατζηστάμου.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανεωση της συνεργασιας με τον ποδοσφαιριστη Χατζησταμου Δημήτρη ( Αμυντικος/Μεσος ) καθως επίσης και τις μεταγραφές και έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γερογιάννη Γιωργο ( Αμυντικο ) , Καλτσα Θαναση ( Μεσος/Αμυντικος ) και τον Μερτυρη Γιωργο ( Αμυντικο )

Ο Γιωργος Γερογιαννης αγωνίζεται ως κεντρικός Αμυντικος και την ποδοσφαιρικη χρονιά που μας πέρασε έκανε γεμάτο πρωτάθλημα με την ομαδα του ΑΟ Καβάλας .

Μεταξυ άλλων ομαδων εχει αγωνιστεί με τις ομάδες της ΑΟ Καβάλας ,Αναγέννηση Λιμεναρίων .

Ο Θαναση Καλτσάς  αγωνίζεται ως Αμυντικος μέσος (20 χρονων ) και την ποδοσφαιρικη χρονιά που μας περασε αγωνίστηκε με την ομαδα του Διγενή Νεοχωριου ( Γ’ Εθνικη ) επίσης έχει αγωνιστεί με τις ομαδες των ΠΟ Φηκης , ΑΠΟ Κερατσινι , Φοίνικας Νεας Επιδαυρου ( Γ’ Εθνικη ) καθως επίσης στα τμήματα υποδομών Της ΑΕΚ , Κ15,Κ17 και Εθνικη Παιδων Κ15 .

Ο Νικος Μερτυρης  αγωνίστηκε την περασμενη χρονια στον Πανιώνιο ( Γ’ Εθνικη ) και τις προηγούμενες 2 χρονιές με την ομαδα της Ένωσης Ερμιονίδας ( Γ’ Εθνικη ) .

Τους ευχόμαστε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία

 στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομαδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική χρονιά 2023 - 2024.