Ο Αλμυρός συνέτριψε στο Γάζι τον ΑΟ Τυμπακίου με 5-0 για την 15η αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
Ο Αλμυρός συνέτριψε στο Γάζι τον ΑΟ Τυμπακίου με 5-0 για την 15η αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν μόλις στο 4ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Τριανταφυλλίδη, το οποίο μπλόκαρε ο Χανιωτάκης. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε τρία λεπτά αργότερα (7′) με το σουτ του Αρσενίδη και τη μπάλα να κοντράρει στον Δουλγεράκη και να καταλήγει κόρνερ. Η ομάδα του Γαζίου άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό. Ο Πιερτζακόμι εκτέλεσε κόρνερ και Μάρκο Μπάσιτς έπιασε την κεφαλιά στην “καρδιά” της αντίπαλης άμυνας για το 1-0. Προτού προλάβει η ομάδα του Τυμπακίου να συνέλθει δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Στο 39′ διπλασίασε τα τέρματά του ο Αλμυρός με την ωραία ατομική ενέργεια και το όμορφο διαγώνιο σουτ του Γιάννη Κοιλιάρα από τα αριστερά για το 2-0.
Στο 50ό λεπτό το ξαφνικό σουτ του Λεόν Πιερτζακόμι ήταν άστοχο (για λίγο), ενώ πέντε λεπτά αργότερα (54′) οι γηπεδούχοι ξαναβρήκαν δίχτυα. Ο Αλμυρός κέρδισε πέναλτι (σε χέρι αμυνομένου του ΑΟΤ εντός περιοχής), με τον Νίκο Κατσικοκέρη να ευστοχεί εύστοχα στο “στο γάμα” του Σταυρκάκη (3-0). Οι γηπεδούχοι έφθασαν και σε τέταρτο τέρμα. Στο 62ο λεπτό ο Πιερτζακόμι πάσαρε συρτά στον Δημήτρη Φυτόπουλο, ο οποίος -εξ επαφής- ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Αλμυρός “άγγιξε” το 5-0 στο 66ο λεπτό αλλά η κεφαλιά του Μπέριου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φυτόπουλου, αποκρούσθηκε από το δοκάρι.Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Τυμπακίου σκόραρε με τον Τριανταφυλλίδη, αλλά το τέρμα των φιλοξενούμενων ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 83ο λεπτό σημειώθηκα και το πέμπτο γκολ του Αλμυρού. Ο Χαϊντίνι μετά από ωραία ενέργεια γύρισε στον Γιώργο Νικολακάκη και αυτός από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του. Στο 88′ το δυνατό σουτ του Στέλιου Καργάκη δυσκόλεψε τον Χανιωτάκη που έβγαλε σε κόρνερ. Ήταν η πρώτη νίκη του Αλμυρού μετά στα τέσσερα παιχνίδια (τρεις ισοπαλίες και μία ήττα) και παράλληλα η δέκατη (10η) ήττα του ΑΟ Τυμπακίου στο φετινό πρωτάθλημα.
Αλμυρός (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Μπέριος, Κιουλτζόπουλος (13′ λ.τρ. Παγώνης), Ξενοκτιστάκης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Γ. Κοιλιάρας (63′ Χαϊντίνι), Μπάσιτς, Πιερτζακόμι (63′ Νικολακάκης), Αρσενίδης (28′ Φυτόπουλος), Κατσικοκέρης (63′ Αγαπάκης).
ΑΟ Τυμπακίου (Μιχάλης Κουτεντάκης): Σταυρακάκης, Βρετός (56′ Σπυριδάκης), Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Λούσι (86′ Αλ. Καργάκης), Γκελοσάνι, Μεϊρέλες, Τριανταφυλλίδης (73′ Στ. Καργάκης), Ούγκο (56′ Παραθύρας), Φραγκιαδουλάκης, Βακράκος (86′ Παπανδρέου).