Στο 40’ διεκόπη ο αγώνας Αλμυρός-Αρης Πετρούπολης (2-1) στο Γάζι, για την εξ αναβολής αναμέτρηση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Στο 40’ διεκόπη ο αγώνας Αλμυρός-Αρης Πετρούπολης (2-1) στο Γάζι, για την εξ αναβολής αναμέτρηση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Μετά το 2-1 του Αρη στο 40’, υπήρξε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να καταγγέλλουν τραυματισμό ποδοσφαιριστή τους στο κεφάλι, γι’ αυτό και δεν δέχθηκαν τη συνέχιση του αγώνα.
Στα του αγώνα
Συρτή σέντρα του Χαντί από αριστερά στο πρώτο δοκάρι, ο Ρέγιες κινήθηκε στη μπάλα και με προβολή νίκησε τον Σικαλιά για το 1-0 του Αλμυρού στο 13’. Το 2-0 έγινε στο 21’, από τον Καστελλιανάκη, ο οποίος έφερε τη μπάλα στο δεξί και με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο "Γ" του Σικαλιά. Στο 38’ ο Γκότοβος κέρδισε πέναλτι από τον Λεόν και ο Τσιλιγκίρης από τα έντεκα βήματα έγραψε το 2-1. Μάλιστα, μετά το εύστοχο πέναλτι, υπήρχε διαπληκτισμός μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο Ενγκουέμ.
Αλμυρός Γαζίου (Σουτζής): Γκόγκος, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιαλούσης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Κοντογιάννης, Λεόν, Χαντί, Ρέγιες, Καστελλιανάκης
Aρης Πετρούπολης (Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Κορώνης, Κρητικός, Γκοτοβός, Σκεντεράι, Θεοχάρης, Τσίτσαρης, Κρητικός Σ., Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος