Την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κράτησε ο Αστέρας Σταυρού! Η ομάδα της Λαμίας επικράτησε με σκορ 3-2 της Προόδου Ρωγών εντός έδρας για την 19η αγωνιστική.
Την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κράτησε ο Αστέρας Σταυρού! Η ομάδα της Λαμίας επικράτησε με σκορ 3-2 της Προόδου Ρωγών εντός έδρας για την 19η αγωνιστική.
Αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την ήττα της Λαμίας στα Τρίκαλα, φέρνει πλέον τον Σταυρό στο +4 από την δεύτερη θέση και ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα του Θεσπρωτού.
Ο Αστέρας ήταν εκείνος που πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ, με τον Κώστα Νικολόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 19′ από την βούλα του πέναλτι. Με τον ίδιο τρόπο όμως ο Σιδηρόπουλος στο 27′ ισοφάρισε για την Πρόοδο. Δεν πρόλαβαν οι Ηπειρώτες να χαρούν το 1-1 και ο Μανιώτης τρία λεπτά αργότερα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Σταυρό, για να κάνει το 3-1 ο Κουτσούμπας στο 34ο λεπτό.
Στο 43′ ο Σιδηρόπουλος και πάλι μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 3-2 του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα, με το 3-2 να παραμένει μέχρι τέλους.
Αστέρας Σταυρού : Τσάμης, Νικολόπουλος Λ., Μαλισσόβας, Ακασού, Κουδούνας, Κουτσούμπας, Κακκάβας, Μανιώτης, Νικολόπουλος Κ., Δημητρίου, Γιωργαλής
Πρόοδος Ρωγών : Νικολαΐδης, Δήμος, Λάκκας, Καλαμπόκης, Δημουλάς, Νάστος, Τσιάμης, Σιδηρόπουλος, Παππάς, Τσώρης, Μπεζεβέγκης