Sidebar

Ματσάρα στη Λευκάδα, άφησε βαθμούς ο Αστέρας Σταυρού

Ματσάρα στη Λευκάδα, άφησε βαθμούς ο Αστέρας Σταυρού

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Τηλυκράτης κόντρα στον Αστέρα Λιανοκλαδίου με 3-3 στην Λευκάδα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.  

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Λεωνίδας Νικολόπουλος έκανε το 0-1 για την ομάδα του Βαγγέλη Λέντα. Στο 11΄ ο Μορφάκης έκανε το 1-1 για τον Τηλυκράτη Λευκάδας που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 73΄ ο Σκιαδάς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας, ο Αστέρας Λιανοκλαδίου ισοφάρισε με τον Κακκάβα. Στο 82΄ ο Τηλυκράτης Λευκάδας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ που πέτυχε ο Νάνος. Στο 90΄ ο Κώστας Νικολόπουλος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Θανάσης Γεωργατσέλης): Γαλάνης, Κούρτης, Πολύζος, Περιστέρης, Μορφάκης, Τσούτσης, Τουρλίδας, Σκιαδάς, Νάνος, Ζδράβος, Σαράκης.

Αστέρας Λιανοκλαδίου (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Παλιαλέξης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Νικολόπουλος Λ., Κουδουνάς, Μανιώτης ,Κακκάβας, Λιάγκας, Νικολόπουλος Κ., Κουτσούμπας.