Sidebar

Εκτός διεκδίκησης τίτλου ο Πιερικός

Εκτός διεκδίκησης τίτλου ο Πιερικός

Ο Αστέρας Πετριτή νίκησε με 2-1 τον Πιερικό στο Κανόνι της Κέρκυρας, για την 27η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Κατερίνης έμεινε στο -10 από τον πρωτοπόρο Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, επτά παιχνίδια πριν το φινάλε της σεζόν.

Στο 32' ο Αστέρας άνοιξε το σκορ, με τον Κοιλιάρα να κερδίζει την μπάλα σε διεκδίκηση με τον Καρατάσιο, να μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ να νικάει τον Μπαλάφα (1-0). Ο Γεωργακόπουλος στο 85’ με σουτ νίκησε τον Μπαλάφα για το 2-0. Ο Πιερικός μείωσε για το τελικό 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Κατσαβάκη στο 90+5’.

Σκόρερ: Κοιλιάρας (32’), Γεωργακόπουλος (85’) – Κατσαβάκης (90+5’ πεν.)

Κόκκινη κάρτα: Οικονομικός (45’)

Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Πούλος, Κρητικός, Κοιλιάρας, Γκασίδης, Στεργίου Κ., Γεωργακόπουλος, Λούβρος

Πιερικός (Θεοδοσιάδης):  Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Χατζηκωνσταντίνου (46’ Παπαϊωάννου), Μακρίδης, Καρατάσιος, Κούλαλης, Οικονομίκος, Μαυρίδης (46’ Κατσιαμήτας), Καλαϊτζής, Κατσαβάκης, Ματσούκας (46’ Κραγιόπουλος)