Sidebar

«Χ»αμένη ευκαιρία του Κεραμιδίου στα Τρίκαλα

«Χ»αμένη ευκαιρία του Κεραμιδίου στα Τρίκαλα

Τρίκαλα και Εθνικός Ν. Κεραμιδίου έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, για την 26η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φάσεις του αγώνα:

Τα Τρίκαλα είχαν την πρώτη καλή στιγμή όταν σουτ του Νίκου Σκόνδρα στο 6’ έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Πατσιογεώργο

Στο 10’ απάντησε το Κεραμίδι όταν μετά από φάση διαρκείας ο Παπαδόπουλος από εξαιρετική θέση μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 11’ και πάλι ο Παπαδόπουλος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των Τρικάλων να διώξει εντυπωσιακά.

Στο 36’ ο προωθημένος Κυριακίδης με κεφαλιά έστειλε την  μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μετά από κόρνερ του Κρυεμάδι.

Στο 40’ με εκτελεστή του κόρνερ από τον Παπαδόπουλο και κεφαλιά άουτ από τον Κρυεμάδι.

Στο 50’ ο Μεληκιώτης από εξαιρετική θέση πλάσαρε άουτ

Στο 73’ ο Σαμαντάς απέφυγε εξαιρετικά αντίπαλο του και με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Κορυφαία στιγμή για τον ΑΟ Τρίκαλα.

Στο 81’ Σουτ του Αλεξίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πατσιογεώργος.

Τρίκαλα (Μπρισίμης): Παπαδόπουλος, Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος (89’ Τζέλης), Γεωργάκης, Ζαϊμι, Ιωάννου, Μπραντίτσας (85΄Μαγκούτης), Μπέκας (46΄ Σαμαντάς), Νίκος Σκόνδρας (90+ Μαλακασιώτης), Κατσαντώνης, Αλεξίου

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Κυριακίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος (59’ Μουράτι), Ιντζόγλου (46’ Μεληκιώτης), Σεχολάρι, Κρυεμάδι (59’ Μετάι), Μηλιώτης (80’ Ζούκαν), Κλιγγόπουλος, Τουλίκας Βασ.