Ο Πανθρακικός κέρδισε στην Μηχανιώνα με 1-3 τον τοπικό Ποσειδώνα, για την 26η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Ο Πανθρακικός κέρδισε στην Μηχανιώνα με 1-3 τον τοπικό Ποσειδώνα, για την 26η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι στο 59' έκαναν το 1-0 με τον Πουρνάρα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ρουμπιές ισοφάρισε σε 1-1. Ο Σαραντίδης στο 66' έκανε το 1-2 και οκτώ λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώα αποβλήθηκε ο Κανέλης. Στο 84΄ ο Κανέλλης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, για σκληρό χτύπημα στον Καλογρανά, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίχτες.
Ποσειδώνας (Ζαζόπουλος): Καραπατσιάς, Χατζηβασιλειάδης, Κράνιας, Γιαννούσης, Λαγόντζος, Σαλιάρης, Κάκο, Μπάμπουρας, Ζαφειριάδης, Βασιλειάδης, Τσίκος
Ακόμη έπαιξαν: Κανέλης, Μπόικα, Πουρνάρας, Οκάν
Πανθρακικός (Στοΐνοβιτς): Παϊτέρης, Μουμίν, Λαρέα, Γκανσιέρ, Σαραντίδης, Ρουμπιές, Παχούμης, Γκουτσίδης, Ρούτσης, Στοΐνοβιτς, Πεχλιβανόπουλος.