Sidebar

Διατηρήθηκε 2ος ο ΑΟΚ

Διατηρήθηκε 2ος ο ΑΟΚ

Η Καβάλα νίκησε με 2-0 τον Πανδραμαϊκό στο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Με τη νίκη του έφτασε τους 27 βαθμούς και παρέμεινε δεύτερος, ενώ ο σύλλογος της Δράμας έμεινε στους 19 βαθμούς.

Ο ΑΟΚ άνοιξε το σκορ (1-0) στο 33’ με τον Ρουμπιέ και ο Κατσαμάγκας στο 73’ έγραψε το τελικό 2-0. Ο Πανδραμαϊκός στο 53’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πινδώνη. Στο 62’ αποβλήθηκε και ο Γιαννόπουλος, ολοκληρώνοντας με εννιά παίκτες το ματς η ομάδα του Στοΐλα.

Σκόρερ: Ρουμπιές (33’), Κατσαμάγκας (73’)

Συνθέσεις:

Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης (70’ Μαγκαφίνης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης (64’ Κατσέτης), Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης (87’ Γιαννακός), Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Κατσαμάγκας.

Πανδραμαϊκός: Μάντζαρης, Μεντής, Ντόσης, Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (57’ Μπάμπουρας), Πινδώνης, Αχαλινόπουλος, Κουκόλης, Γιαννόπουλος, Παυλίδης (70’ Ρεβυθόπουλος)