Με ισοπαλία 1-1 στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Αστέρα Τρίπολης Β’ ολοκλήρωσε την παρουσία της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Super League 2 o ΑΟΚ.
Με ισοπαλία 1-1 στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Αστέρα Τρίπολης Β’ ολοκλήρωσε την παρουσία της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Super League 2 o ΑΟΚ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Καβάλα, μιας και στο 8ο λεπτό πήρε το προβάδισμα στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Σιφναίου. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο γήπεδο και στην 2η ευκαιρία που δημιούργησαν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν το «Χ». Στο 59’ ο Σιμόνι βρέθηκε σε επίκαιρη θέση μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Στο 65’ διπλή ευκαιρία για τον ΑΟΚ με τον Βοριαζίδη να πλασάρει μέσα από την περιοχή και τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή ενώ στην επαναφορά ο τερματοφύλακας έδιωξε σωτήρια σουτ του Κολλαρά.
ΑΟ Καβάλα: Γιαννίκογλου, Κατσουλίδης (73’ Δημοσθένους), Κολλαράς (84’ Μιλούνοβιτς), Χρούστινετς (61’ Κομάτσι), Αλιατίδης, Μπρέγκου, Βοριαζίδης, Παπαδόπουλος (61’ Παναγιώτου), Σιφναίος, Ξυγκόρος, Ρόβας.
Αστέρας Τρίπολης Β’: Κακαδιάρης, Τερεζίου, Κανελλόπουλος, Γκρόζντνιτς (80’ Κολοσκόπης), Ρέτσος, Κάλα, Φερνάντεζ, Αδαμάκης (57’ Κεδίκογλου), Βαντάτζα (69’ Ντερβίση), Γραμμένος (46’ Σιμόνι), Χάγκαν (57’ Ζόγκου).