Ο ΠΑΟΚ Β' πέρασε με διπλό από την έδρα του Νέστου Χρυσούπολης των εννιά παικτών, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Ο ΠΑΟΚ Β' πέρασε με διπλό από την έδρα του Νέστου Χρυσούπολης των εννιά παικτών, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Ο «Δικέφαλος» πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη μετά τον Νοέμβρη, σε ένα παιχνίδι που είχε υπεροχή από νωρίς και την εκμεταλλεύτηκε στο 34' με πέναλτι του Γκιτέρσου, το οποίο κέρδισε ο Μούστμα. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Καλαϊτσίδης στο 89'.
Το ματς ήταν πολύ σκληρό, με έντονα μαρκαρίσματα και αποβολές . Ο Νέστος έμεινε εννιά παίκτες, αφού ο Τσαμούρης αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και ο Δαλιανόπουλος στο 69'. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η ομάδα της Χρυσούπολης έκανε την προσπάθειά της και πίεσε στο δεύτερο μέρος, με τον Νικολακούλη μάλιστα να κάνει και κάποιες σημαντικές επεμβάσεις.
Οι γηπεδούχοι έπεσαν στην 7η θέση έχοντας 15 βαθμούς, ενώ οι «ασπρόμαυροι» ανέβηκαν στην 6η με 18.
Οι συνθέσεις:
Νέστος Χρυσούπολης (Νίκος Κεχαγιάς): Γ. Μούτσα, Δαλιανόπουλος, Μανωλάκης, Τσαμούρης, Γκιώνης, Λέλεκας, Γιαξής, Αντεσίνα (81′ Γλυνός), Κωστίκα, Σαπουντζής, Σέα (81′ Ντοναλντόνι).
ΠΑΟΚ Β’ (Ντάνι Πονζ): Νικολακούλης, Κοσίδης, Πασαχίδης (62′ Μπάλντε), Μπαταούλας, Κωττάς, Σαρρής (71′ Καλαϊτσίδης), Καλόγηρος, Τσοπούρογλου, Πολυκράτης, Μούστμα (71′ Κανίς), Γκιτέρσος.