Ο Ηρακλής επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, για την 9η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2, κλείνοντας με νίκη τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Ο Ηρακλής επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, για την 9η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2, κλείνοντας με νίκη τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Βαρύς ήταν ο αγωνιστικός χώρος λόγω βροχής στο Καυτανζόγλειο, δυσκολεύοντας αρκετά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.
Η πρώτη στιγμή στο ματς ήταν για τον Γηραιό. Στο 14’ ο Ντόβενταν άλλαξε ωραία με τον Κάτσικα, εκείνος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Παναγιωτίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Δέκα λεπτά αργότερα, έχασαν νέα καλή στιγμή. Ο Μαχαίρας μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, έκανε το πλασέ αλλά έδιωξε σωτήρια και ψύχραιμα με τα πόδια ο Σίνα.
Ο ΠΑΣ έχασε καλή ευκαιρία στο 45’. Ο Κρυπαράκος σούταρε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Νικοπολίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και λίγο έλειψε στο 57’ να ανοίξει το σκορ. Ο Μαχαίρας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κυνηγόπουλος πήρε την σκαστή κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σίνα.
Στο 64’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0. Ο Ντουρμισάι με γυριστό ανάποδο ψαλίδι, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ!
Ένα λεπτό μετά, έγινε το 1-0. Ο Μαχαίρας έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μάναλης πήρε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή και νίκησε τον Σίνα για το 1-0 του Ηρακλή.
Πέναλτι για τον Ηρακλή στο 70' σε ανατροπή του Μάναλη από τον Σίνα. Ο Σίνα αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται. Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΑΣ και του Σίνα, ο οποίος λέει στον διαιτητή ότι δεν βρήκε καθόλου τον παίκτη του Ηρακλή. Ο Ντουρμισάι εκτέλεσε το πέναλτι, δεν λάθεψε και νίκησε τον Βρακά για το 2-0.
Στο 82’ ο Ηρακλής κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Ο Πρεκατές ανέτρεψε τον Μαχαίρα και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Μάναλης το εκτέλεσε εύστοχα και νίκησε τον Βρακά για το 3-0.
Στο 89’ ο Κούστα… έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Ο Μαχαίρας έβγαλε τη σέντρα και ο Κούστα που είχε περάσει στο παιχνίδι πριν έξι λεπτά έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
Ηρακλής (Στολτίδης): Νικοπολίδης, Αναστασίου, Μαχαίρας, Μάναλης (83’ Κούστα), Κάτσικας, Παναγιωτίδης (76’ Φοφανά), Εραμούσπε, Κυνηγόπουλος (83’ Χάινριχ), Ντόβενταν (46’ Τσιντώνης), Χάμοντ, Γιαννούτσος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Κούστας): Σίνα, Κρυπαράκος, Παυλίδης, Παναγιώτου, Πρεκατές, Σελιμάι (79’ Αθανασίου), Συμεωνίδης (60’ Λύγκας), Μπρικάλιτσα, Κοντονίκος (79’ Κόντε), Αριγίμπι (71’ Βρακάς) Μπουλλάρι (71’ Δόσης).