Δεν θα έχει την συμπαράσταση του κόσμο του ο Γηραιός.
Δεν θα έχει την συμπαράσταση του κόσμο του ο Γηραιός.
Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα απουσιάζουν από την αναμέτρηση του “Γηραιού” κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για τα προκριματικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, την Τετάρτη 20/8.
Στο αίτημα του Ηρακλή για την χορήγηση 400 εισιτηρίων και το άνοιγμα Θύρας αρνητική ήταν τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και η Αστυνομία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2025 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Πανιωνίου και Ηρακλή.
Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο Εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Δημήτρης Τράγιας. Η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε το άνοιγμα θύρας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων της και αιτήθηκε 400 εισιτήρια.
Η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν αρνητική, ενώ αρνητική στο άνοιγμα θύρας — είτε για μεμονωμένη είτε για οργανωμένη μετακίνηση — ήταν ΚΑΙ η ΠΑΕ Πανιώνιος”.