Η Καλαμάτα νίκησε με 2-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έμεινε στο -1 από την Κηφισιά και παραμένει στο κόλπο της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια, μιας και θα υποδεχθεί το συγκρότημα των βορείων προαστίων στην Παραλία σε δύο αγωνιστικές και εκεί θα κριθούν τα πάντα.
Στη Νέα Σμύρνη, το πρώτο ημίχρονο του πολυαναμενόμενου αγώνα δεν χάρισε ιδιαίτερο θέαμα. Ωστόσο, το δεύτερο ήταν αρκετά διαφορετικό. Στο 55′, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κατάλντι, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κολοβός έφερε το ματς στα ίσα. Ο Πανιώνιος στη συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες, καθώς απείλησε εκμεταλλευόμενος τα ρίσκα που πήρε η Καλαμάτα. Στο 78′, ο Μπούσης πλάσαρε προ κενής εστίας, μετά από πάσα του Τσερίσεφ, όμως ο Ουές έσωσε πάνω στη γραμμή. Στο 86′ ήρθε η “λύτρωση” για τους Μεσσήνιους, με τον Μορέιρα να σεντράρει από τα αριστερά, τον Γρίβα να πετάγεται στη μικρή περιοχή και να σκοράρει για το 2-1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κουτρομάνος): Σκαφίδας, Πότση, Κολοβός (66′ Νοικοκυράκης), Στούπης, Γροντής (66′ Αλεξανδράκης), Πέιος (78′ Τσέργας), Σαραμαντάς (19′ λ.τρ. Μπούσσης), Γιακόβλεφ (77′ Τσερίσεφ), Βενάρδος, Μαζουλουξής, Σεμπά.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Σπανός): Κότσαρης, Νίλι, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Κατάλντι, Μεχία (79′ Μπαράλες), Παμλίδης (79′ Μυστακόπουλος), Μορέιρα, Μόρσεϊ (85′ Γρίβας), Ντιγκινί (65΄Ουές)