Ο Παναργειακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης Β' στο ΔΑΚ Άργους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του 2ου ομίλου της Super League 2.
Ο Παναργειακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης Β' στο ΔΑΚ Άργους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του 2ου ομίλου της Super League 2.
Κατά συνέπεια, η αργολική ομάδα συγκατοικεί στην 7η θέση με την ΑΕΚ Β', ενώ η αρκαδική στην «ουρά» με την Παναχαϊκή.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναργειακού μετά τις 4 Νοεμβρίου και το 2-0 επί της ΑΕΚ Β' στο Σεραφίδειο.
Η εξέλιξη του αγώνα:
Ο Όκο απείλησε στο 11', όταν βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και είδε τον Καραργύρη να τον σταματάει.
Ακολούθησε σουτ του Κόκκορη, το οποίο όμως κατέληξε αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια.
Ο ίδιος παίκτης, έπειτα από σέντρα του Κωστίκα στο 33', βγήκε απέναντι από τον Σγουρή, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια.
Ο Παναργειακός πήρε το προβάδισμα στο 45' με κοντινή προβολή του Αλιατίδη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 49' με κεφαλιά του Ροντρίγκες που κατέληξε στην αγκαλιά του Σγουρή.
Έξι λεπτά αργότερα, ο Κετού έφυγε στην πλάτη της άμυνας της αργολικής ομάδας, έκανε το πλασέ και ο Παναγιώτου παραχώρησε κόρνερ την τελευταία στιγμή.
Πιο κλασική ήταν η ευκαιρία του Μπατζώνη στο 82', όταν μετά από συνεργασία με τον Ούντομ, έκανε το σουτ και είδε τον Καραργύρη να του λέει «όχι».
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Καρέλης (74′ Κωστούλας), Σουντουρά (56′ Τσάνι), Παναγιώτου, Μάντιτς (74′ Καρυπίδης), Γιόβοβιτς, Κωστίκα (74′ Τσιώλης), Αλιατίδης, Κόκκορης, Λύγκας (85′ Ροκάι), Ροντρίγκες.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β': Σγουρής, Ρουμελιώτης (63′ Ντέτλερ), Τουρκοχωρίτης (63′ Αργυρίου), Ούντομ, Ελκχασάμπ, Λάσκαρης (63′ Μπατζώνης), Μπουλούλης, Φρόκου (79′ Κωστέας), Φαράι (79′ Σγουρός), Κετού, Όκο.