Ο 17χρονος άσος, Πέτρος Κολοκοτρώνης πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη νίκη του Αιγάλεω με 1-0 κόντρα στην Ηλιούπολη.
Ο 17χρονος άσος, Πέτρος Κολοκοτρώνης πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη νίκη του Αιγάλεω με 1-0 κόντρα στην Ηλιούπολη.
Ο ΑΟ Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τονίζοντας:
Σήμερα άλλο ένας ποδοσφαιριστής της ακαδημίας μας,ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ,γεννημένος στο Αιγάλεω το (2007)ξεκίνησε από το Αιγάλεω,ανδρώθηκε τα τελευταία 5 χρόνια στις ακαδημίες της ΑΕΚ ,(έπαιξε στην Κ19 του Αιγαλεω,τους τελευταιους 4 μήνες )όπου έδειξε το ταλέντο του,
έκανε σήμερα το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στο παιχνίδι ΑΙΓΑΛΕΩ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ξεκινώντας βασικός)και έδειξε πως με σκληρή δουλειά θα αποτελέσει ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι της ΟΜΑΔΑΣ για τα επόμενα χρόνια!!!
Ευχόμαστε ότι το καλύτερο ,και είμαστε χαρούμενοι βλέποντας παιδιά της ακαδημίας να κάνουν θετικά βήματα μπροστά ,και να επανδρώνουν την πρώτη ομάδα!!
-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ