Sidebar

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στο Αιγάλεω από την ΔΕΑΒ

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στο Αιγάλεω από την ΔΕΑΒ

Με πρόστιμο 30.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Αιγάλεω, με βάση την απόφαση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ). Θυμίζουμε πως η ΔΕΑΒ είχε καλέσει το Αιγάλεω σε απολογία για τα επεισόδια των οπαδών της, στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. 9/2024 απόφασή της, επέβαλε, σε βάρος της εγκαλούμενης ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, μετά από σχετική ακρόαση των εκπροσώπων της, διοικητικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), βάσει του άρθρου 1 παρ. 1 και 2 του ν. 4326/2015, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 9 του ν. 5085/2024.

Το διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίθεση με πλήθος από πέτρες, μάρμαρα, μπουκάλια και πλαστικά καθίσματα από τις κερκίδες, εναντίον των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, που διεξήχθη στις 10/3/2024 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» για το πρωτάθλημα της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».