Sidebar

Πέρασε από το Πολύκαστρο ο ΠΑΟΚ Β’

Πέρασε από το Πολύκαστρο ο ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β’ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 34’, όταν ο Αγκουάδο γύρισε τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής του ΠΑΟΚ Β, το πλασέ του Αλμπάνη πέρασε λίγο άουτ. Στο 57’ ο Δικέφαλος έχασε κλασική ευκαιρία. Σπυράκος και Γκούμας έφυγαν στην κόντρα, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι στον Κίναλη, αλλά πλάσαρε λίγο έξω. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της νίκης στο 72’. Από στημένη φάση και πρώτο σουτ του Σνάουτσνερ, η μπάλα κατέληξε στον Δαρέλα που με δυνατό τελείωμα από τη μικρή περιοχή, σημείωσε το 0-1.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Κινάλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αλμπάνης, Αμαραντίδης, Σαχόλι (89' Ντε Τόμας), Μουμίν, Αμπούντου, Αγκουάδο, Μπλάνκο, Καρδάρης.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Σελιμάι (80′ Μανωλιούδης), Παντεκίδης, Παναγιώτου, Φίλων, Γιαξής, Νινούα (44′ λ.τ Σνάουτσνερ), Δαρέλας, Γκούμας (80′ Γρόσδης), Σπυράκος (74′ Γκιτέρσος), Πανίδης (46′ Βρακάς).