Ο ΠΑΟΚ Β’ νίκησε σε φιλικό αγώνα εκτός έδρας με 4-1 τον Μακεδονικό.
Ο ΠΑΟΚ Β’ νίκησε σε φιλικό αγώνα εκτός έδρας με 4-1 τον Μακεδονικό.
Το πρώτο γκολ ήρθε από τον ΠΑΟΚ Β στο 17ο λεπτό, με τον Κιτσάκη στη σέντρα και τον Δαρέλα στο εκπληκτικό μονοκόμματο βολέ, να ολοκληρώνουν μια όμορφη ανάπτυξη από πλευράς «ασπρόμαυρων». Μάλιστα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα κατέληξε εντός εστίας.
Με την αρχή του δευτέρου 40λέπτου, ο Μακεδονικός βρήκε μια μεγάλη στιγμή μετά από τρομερό σόλο του Λεωνιδόπουλου στην αντίπαλη περιοχή, με τους αμυντικούς του Δικεφάλου να κόβουν το σουτ! Οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν μαζικές αλλαγές στο 60′ (ο Σάββας Γκέντσογλου πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους «πράσινους»), με το παιχνίδι να ξαναβρίσκει σταδιακά ρυθμό.
Στο 71′, ο ΠΑΟΚ Β βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Σπυρίδη να εκτελεί με το αριστερό και τη μπάλα να καταλήγει πέρα από τη γραμμή του γκολ με τον ίδιο τρόπο όπως και στο 0-1, δηλαδή αφού πρώτα βρήκε – και μάλιστα δύο φορές – στο οριζόντιο δοκάρι!
Οι «πράσινοι» έγιναν επικίνδυνοι με τον Ντόια να πατά περιοχή σε δύο περιστάσεις, ολοκληρώνοντας με σουτ την πρώτη και παίζοντας συνδυαστικά στην δεύτερη, πριν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ Β απομακρύνουν την γλυκιά σέντρα του Χασάνογλου. Ο τελευταίος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Μακεδονικό λίγο αργότερα, κινούμενος στην αντεπίθεση ως φορ και προλαβαίνοντας μια άστοχη προβολή προ του Ταλιχμανίδη στο πολύ επικίνδυνο γύρισμα του Σαραντίδη.
Στην τρίτη και τελευταία περίοδο του αγώνα, ενώ ο ρυθμός είχε αρχίσει να πέφτει, ο ΠΑΟΚ Β βρήκε και τρίτο γκολ πιέζοντας ψηλά, με τον Μπράντονιτς να βάζει κόντρα σε μια απομάκρυνση του Γρηγοριάδη και να υποδέχεται άμεσα την ασίστ του Πανίδη για ένα εύκολο πλασέ.
Η απάντηση του Μακεδονικού ήρθε άμεσα, με τον Μανώλη Κραγιόπουλο να εκτελεί από μακρινή απόσταση με τρομερή δύναμη και τον Τσιόπτση να μην μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά εξιατίας και του φάλτσου που είχε πάρει η μπάλα. 1-3 με το πρώτο – ανεπίσημο – γκολ του Κραγιόπουλου με τα πράσινα! Μάλιστα, είχε προηγηθεί μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Λιούμη να κρατά όμορφα τη μπάλα ψηλά και να την περνά στον Γκέντσογλου, τον τελευταίο να βρίσκει σε σωστό timing τον Ντόια για να βγει σε τετ-α-τετ απέναντι στον Τσιόπτση, με τον τελευταίο να αποκρούει εντυπωσιακά.
Στο τελευταίο λεπτό του φιλικού αγώνα, ο ΠΑΟΚ Β πέτυχε και τέταρτο γκολ, με δράστη τον Σπυρίδη, για το τελικό 1-4.
Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης (60′ Δημητριάδης), Μπρατσιάνη (60′ Χασάνογλου), Λισγάρας (60′ Γιαννούσης), Σαραγιώτης (60′ Μπάγκλα), Τσουκάνης (60′ Ζαννάκης), Παναγιωτούδης (60′ Γκέντσογλου), Λεωνιδόπουλος (60′ Κουτεντάκης), Ζαφειράκης (60′ Ντόια), Τσιλιγγίρης (60′ Κραγιόπουλος), Σιατραβάνης (60′ Γαρύφαλλος), Σιμόνι (40′ Σαραντίδης, 80′ Λιούμης).
ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Σελιμάι, Παναγιώτου, Κωττάς, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Νινούα, Δαρέλας, Βασιλειάδης, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι. Eπαιξαν και οι: Τσιόπτσης, Τσοπούρογλου, Γαξής, Μορικέλι,Τασιούρας, Σαλαμούρας, Γρόσδης, Μελετίδης, Σπυρίδης, Μπράντονιτς, Πανίδης.