Sidebar

4x4 η Κηφισιά!

4x4 η Κηφισιά!

Η απίθανη Κηφισιά έστησε… πάρτι στον Κορυδαλλό, ισοπεδώνοντας την Προοδευτική με σκορ 4-0 και κάνοντας το 4Χ4 στη Super League 2, με τέρματα, μάλιστα, 10-0(!), συνεχίζει να ονειρεύεται «σαλόνια».

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κουϊρουκίδης που βρήκε δίχτυα δύο φορές και ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στο τρίποντο.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε ένα ιδανικό σημείο καθώς στο τέλος πρώτου 45λεπτου ο Τετέι έδωσε στον Κουϊρουκίδη που σκόραρε. Ο Τετέι στο 51' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 2-0.

Η Κηφισιά έφτασε στο 3-0 στο 76' όταν ο Κουϊρουκίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 0-3 για να έρθει στη συνέχεια ο Μαζουλουξής στο 89' να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της Κηφισιάς με το τελικό 4-0.

Προοδευτική (Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι, Σινγκ (64′ Γιαννιτσάνης), Ποτουρίδης, Παντελίδης (90+2′ Αλεξίου), Μεγαρίτης, Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης (13′ λ.τ Τσακίρης), Αγγελόπουλος (73′ Γιόβιτς), Ευθυμίου

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος (74′ Μαζουλουξής), Βαφέας, Μπαρμπόσα, Να’α, Πέιος (51′ Γκίνη), Νοικοκυράκης, Παπασάββας, Ταλάλ (74′ Παυλάκης), Κουϊρουκίδης (80′ Καλλέργης), Τετέι (80′ Πρίτσας)