Στο 0-0 έμεινε η Παναχαϊκή στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αγυιά, για την 4η αγωνιστική της Super League 2.
Στο 0-0 έμεινε η Παναχαϊκή στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αγυιά, για την 4η αγωνιστική της Super League 2.
Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε κάποιες καλές στιγμές για να πετύχει γκολ και μετά την ήττα της Καλαμάτας, η Παναχαϊκή έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή με 8 βαθμούς. Ο Απόλλων άντεξε και έφυγε από την Πάτρα με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Χαρακτηριστική ήταν τόσο η πολύ καλή στιγμή με την προβολή του Τσιάρα που έβγαλε στο 19′ ο Κότσαρης, αλλά και το τρομερό σουτ με το δεξί του Λιποράσε στο 39′ που πέρασε άουτ.
Οι κοκκινόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν μάλιστα έντονα για τη φάση του 33′, όπου ο διαιτητής Φίτσας δεν υπέδειξε πεντακάθαρη κόκκινη σε πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Φατιόν πάνω στον Τσιάρα. Παράλληλα, καθοριστικό ήταν το… φάουλ του Λινάρδου στον Εσπάνια στο 90′, καθώς ο παίκτης του Απόλλωνα έφευγε μόνος του απέναντι στον Θεοδωράκη, με τον ποδοσφαιριστής της ομάδας του Παπαδόπουλου να αποβάλλεται.
Παναχαϊκή (Σ.Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Λιποράσε, Λαρρέα, Τσακμάκης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος (73′ Λινάρδος), Τσιάρας, Στεργίδης, Κέρι (57′ Καρλίτος), Αλεξόπουλος, Ν.Καρακλάιτς (85′ Πέταρ Καρλάιτς).
Απόλλων Σμύρνης (Γ.Τάτσης): Κοτσάρης, Ντομίνκγες, Τσελεπίδης, Οντόνε, Παπαγεωργίου (83′ Ερέρα), Φατιόν, Χαλίμι (58′ Λούσινγκερ), Μωραϊτης, Μπράιαν, Σίγκνεβιτς (88′ Εσπάνια), Κοροβέσης (58′ Πατάπης).