Sidebar

Ατρόμητος-Ελλάς Σύρου 4-2: Διά περιπάτου

Ατρόμητος-Ελλάς Σύρου 4-2: Διά περιπάτου

Πολύ εύκολα ήρθε η νίκη του Ατρομήτου επί της Ελλάδας Σύρου (4-2 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της league phase του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14' με κοντινή κεφαλιά του Τσακμάκη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παλμεζάνο και κεφαλιά πάσα του Φαν Βερτ.

Ο Τσαντίλας βρήκε δίχτυα στο 44' με ωραίο πλασέ, ύστερα από ασίστ του Μπάκου, ενώ το α' ημίχρονο έληξε 3-0, απόρροια σπουδαίας εκτέλεσης φάουλ του Παλμεζάνο στο 45+4'.

Με τη σέντρα του β' μέρους, ο Τσαντίλας αξιοποίησε νέα ασίστ του Μπάκου και σημείωσε το δεύτερο γκολ του.

Πάντως, η Ελλάς Σύρου περιόρισε την έκταση της ήττας, αφού σκόραρε στο 82' με κοντινή κεφαλιά του Γώγου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και στο 83' με όμορφο πλασέ του Τσιαντούλα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Μουντές, Σταυρόπουλος, Τσακμάκης, Παπαδόπουλος, Μουτουσαμί (46’ Μίχορλ), Τσιγγάρας (56’ Καραμάνης), Μπάκου, Παλμεζάνο (63’ Γιουμπιτάνα), Τσαντίλας, Φαν Βερτ.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ: Κοντογιάννης, Γαρουφαλιάς, Μπάμπης, Γκέζος, Γώγος, Μούντριχας, Σκόνδρας, Τριμμάτης, Βερνάρδος, Βλάχος, Ζαφείρης.