Sidebar

Πρώτο φιλικό και πρώτο μήνυμα αισιοδοξίας για τον Αστέρα Μαγούλας

Πρώτο φιλικό και πρώτο μήνυμα αισιοδοξίας για τον Αστέρα Μαγούλας

Φιλική νίκη με 5-0.

Ο Αστέρας Μαγούλας πραγματοποίησε με επιτυχία το πρώτο του φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, προσφέροντας πολύ καλή εικόνα και στα δύο ημίχρονα. Ο προπονητής κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και ποδοσφαιριστές, αποκομίζοντας θετικά συμπεράσματα και… έναν «ευχάριστο πονοκέφαλο» για τη συνέχεια, χάρη στις καλές εμφανίσεις σχεδόν όλων των παικτών.

*Το σκορ και οι σκόρερ*
Η ομάδα επικράτησε με *5-0* (ημίχρονο 2-0) χάρη στα τέρματα των: Πρίκας, Βασιλάρας, Τσιανάκας, Χότζαι, Καραμάνος

Το παιχνίδι είχε όμορφες φάσεις, αρκετό τρέξιμο, ασφυκτική πίεση και ευφάνταστες δημιουργίες, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φίλων που βρέθηκαν στις εξέδρες.

*Καινοτόμες μετρήσεις*
Χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα ήταν η χρήση επικαλαμιδών με GPS, οι οποίες παρείχαν στο τεχνικό επιτελείο πολύτιμες μετρήσεις για την απόδοση των παικτών.

*Η συνέχεια της προετοιμασίας*
Μετά το εορταστικό ρεπό, η ομάδα της Μαγούλας επιστρέφει στις προπονήσεις την Κυριακή. Τη Δευτέρα, η αποστολή θα αναχωρήσει για την *Πτολεμαΐδα*, όπου θα πραγματοποιηθεί η 2η φάση της προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο της περιοχής.

Η ατμόσφαιρα στις τάξεις του συλλόγου είναι γεμάτη ικανοποίηση και συγκρατημένο ενθουσιασμό για το θετικό ξεκίνημα της σεζόν.