Sidebar

«Άτυχοι τον τελευταίο καιρό»

«Άτυχοι τον τελευταίο καιρό»

Για την πορεία του Παναρκαδικού μίλησε, μεταξύ άλλων, σε ραδιόφωνο της πόλης ο προπονητής Γιώργος Αντωνόπουλος. 

Ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξη που έδωσε στο «Radio Arcadia», αρχικά αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς:

«Οποιος είναι πραγματικά κοντά στην ομάδα και την αγαπάει θα πρέπει να είναι χαρούμενος από την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα βρίσκεται συνέχεια στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες αλλά όποιος βλέπει την ομάδα να τερματίζει πέρσι στην 3η θέση, φέτος να βρίσκεται μεταξύ δεύτερης και τέταρτης θέσης, θα πρέπει να είναι χαρούμενος παρά να προβληματίζεται.

Εμένα σαν προπονητή της ομάδας σίγουρα με προβληματίζει που δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε αλλά ψάχνουμε να βρούμε λύσεις μέσα από την δουλειά μας και μέσα από την αγωνιστικότητα μας. Σίγουρα δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Η ψηλή θέση της ομάδας στην βαθμολογία, σίγουρα πιστώνεται στα παιδιά γιατί αυτοί ανέβασαν την ομάδα εκεί. Μέσα από την σκληρή δουλειά και την βελτίωση τους».

Για την πιθανή κούραση από τα συνεχόμενα ματς, δήλωσε:

«Όλα πρέπει να τα δούμε και να τα αξιολογήσουμε για το καλό της επόμενης μέρας. Στο παιχνίδι με τον Αιολικό, επειδή ακούγονται πολλά τις τελευταίες μέρες όπως, το ότι δεν έχουμε κίνητρα, είμαστε αδιάφοροι… είναι πράγματα που δεν ισχύουν και με εξοργίζουν όταν τα ακούω.

Η προσπάθεια που κάναμε με τα παιδιά το τελευταίο διάστημα είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος να κοιτάμε το αποτέλεσμα σαν δεύτερη επιλογή και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο μας. 

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Αιολικό είπα στα παιδιά πως πρέπει να συνδυάσουμε ωραίο ποδόσφαιρο με καλό αποτέλεσμα. Όχι για βαθμολογικούς λόγους, αλλά για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο. Τελειώνοντας το παιχνίδι, τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Από την μία δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Από την άλλη όμως πρέπει να αναλογιστούμε πως από τα 14 παιδιά που αγωνίστηκαν χθες τα 11 είναι από 19 ως 21 ετών. 

Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών, είχαμε κατοχή, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και περιορίσαμε στο μισό γήπεδο έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η μικρή ηλικία των παικτών έχει και αρνητικά, όπως η έλλειψη εμπειρίας, η διαχείριση στιγμών… δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος όμως γιατί τα μηνύματα που πήρα από αυτά τα παιδιά είναι πολύ ενθαρρυντικά».

Για τις αιτίες της ήττας στο ματς με τον Αιολικό, τόνισε:

«Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία αλλά η ομάδα είναι πολύ άτυχη τον τελευταίο καιρό. Ο αντίπαλος κάνει μισή ευκαιρία και κάνει γκολ. Από την μία από μια στιγμή αδράνειας και ατυχίας δεχόμαστε ένα γκολ και από την άλλη ματώνουμε για να πετύχουμε γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει.

Ολοι οι τερματοφύλακες που έρχονται εδώ, κάνουν τα παιχνίδια της ζωής τους, εμείς όμως πρέπει να βρούμε λύση και σε αυτό. Προσπαθώ να περάσω στα παιδιά πως ενωμένοι και με υπομονή θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας.Πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του Παναρκαδικού και της Αρκαδίας».

Τέλος, μίλησε για τον Γκίτζια, αλλά και τον τραυματισμό του Σαλαπάτα.

«Ο Βασίλης είναι ένας πολύ καλός παίκτης ο οποίος έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο Τέλης εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και διαπιστώθηκε μια κάκωση στο γόνατο. Οι κάρτες που έχει συμπληρώσει όμως και θα τον αφήσουν εκτός για δύο εβδομάδες και αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει πολύ».