Συνέχεια στις προσθήκες στην ΑΕ Λευκίμμης, με την ανακοίνωση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών.
Συνέχεια στις προσθήκες στην ΑΕ Λευκίμμης, με την ανακοίνωση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για τον στόπερ, Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον ακραίο αριστερό επιθετικό, Μάριο Σελμανάι. Ο πρώτος είναι 23 ετών και αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο, ενώ ο δεύτερος 24 χρονών και προέρχεται από τον ΑΟ Θήβα. Με αυτές τις προσθήκες, η ΑΕΛ έφτασε τις έξι μεταγραφές, ενόψει της νέας σεζόν.
Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αριστερό κεντρικό αμυντικό Παπαδόπουλο Δημήτρη. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ».
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αριστερό εξτρέμ Μάριο Σελμανάι. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται καλό πρωτάθλημα, να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΡΙΕ».