Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/5, 17:00) στο γήπεδο του τελικού
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/5, 17:00) στο γήπεδο του τελικού
Παρά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη το Πανθεσσαλικό στάδιο κατά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο (6/5), θα φιλοξενήσει κανονικά το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την Τετάρτη (10/5). Η αναμέτρηση μεταφέρθηκε για την Τετάρτη, καθώς δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί σε λιγότερο από 24 ώρες στο γήπεδο που θα φιλοξενούσε τον τελικό Κυπέλλου.
Ωστόσο, οι άνθρωποι του σταδίου έχουν ήδη προχωρήσει στην καταγραφή των ζημιών και η περιφέρεια έδωσε το «ΟΚ» για τη διεξαγωγή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει στείλει ήδη τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ για το παιχνίδι.