Μεγάλες ζημιές και βανδαλισμούς υπέστη το Πανθεσσαλικό στάδιο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Μεγάλες ζημιές και βανδαλισμούς υπέστη το Πανθεσσαλικό στάδιο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Γκουέρνικα* θύμιζε το βολιώτικο γήπεδο, έπειτα και το σφύριγμα της λήξη του τελικού και την αποχώρηση των οπαδών. Το θέαμα που αντίκρισαν οι άνθρωποι ήταν λες και είχε προηγηθεί πόλεμος. Οι οπαδοί των δύο ομάδων προχώρησαν σε ρίψη καθισμάτων και λοιπών αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κατέστρεψαν και υποδομές του σταδίου.
Το Πανθεσσαλικό στάδιο είναι ένα γήπεδο που φιλοξενεί αγώνες της Γ’ Εθνικής, καθώς αποτελεί επίσημη έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Την Τετάρτη (10/5, 17:00) μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.
*Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Thessaliatv
* Ο διάσημος πίνακας του Πικάσο που περιγράφει τη φρίκη, την απανθρωπιά και τη βιαιότητα του πολέμου