Sidebar

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 359

«Η ισχύς εν τη ενώσει»

«Η ισχύς εν τη ενώσει»

Μήνυμα ενότητας στέλνει ο ΣΦΟΒ, στην άκρως ενδιαφέρουσα ανακοίνωσή που εξέδωσε. 

 

Ομόνοια, ανάληψη ευθυνών και αναγνώριση λαθών ζητά ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου. Επιπλέον, θέλουν να ολοκληρωθεί η χρονιά με αξιοπρέπεια, παρά την μη επίτευξη του στόχου της ανόδου, ενώ στηρίζει την τωρινή διοίκηση, λέγοντας πως επένδυσε ψυχή, χρόνο και χρόνο. Ο σύνδεσμος αναφέρθηκε και στο θέμα του Δημήτρη Σουάνη, σημειώνοντας πως προσπάθησε να δικαιολογήσει την ποδοσφαιρική του ανυπαρξία στην «αύρα του Παγασητικού και στα πεντάστερα ξενοδοχεία». Με τη φράση «η ιστορία μας ‘‘γράφει’’ και συνεχίζεται» τελειώνει η ανακοίνωση. 

Αναλυτικά:  

«Ζητούμε αυτήν την περίοδο, αφού ο στόχος της ανόδου δεν επετεύχθη, να ηρεμήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να κλείσουν αξιοπρεπώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Όσοι δεν μπορούν, να αποχωρήσουν από τώρα. Ο ΣΦΟΒ προσπάθησε μέχρι το πρόσφατο παιχνίδι να δώσει “ανάσα” ψυχολογική και ώθηση στους παίκτες για το θαύμα και για τις μαθηματικές ελπίδες που υπήρχαν. Αλλά η πραγματικότητα ήταν μη αναστρέψιμη. Οι παίκτες δεν μπορούσαν για τίποτα.

Δικαίωσαν κάποιους παράγοντες άλλων ομάδων που έλεγαν ότι δε θα έδιναν ούτε 1 ευρώ για τέτοιους παίκτες. Η Διοίκηση μαζί με τον Ερασιτέχνη να στείλουν το μήνυμα της ενότητας και της συγκρότησης από τώρα σχεδίου και στόχων για τη νέα χρονιά. Επειδή κυκλοφορούν σενάρια και φήμες για “ασυμφωνία” χαρακτήρων στη Διοίκηση, εμείς καλούμε άπαντες για ομόνοια, ανάληψη ευθυνών, αναγνώριση λαθών.

Ο κόσμος δεν πρέπει να πυροβολήσει κανέναν, να μη στηθούν λαϊκά δικαστήρια και μνημόσυνα, διότι τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ανέλαβαν το καλοκαίρι μια ομάδα από το μηδέν, παρέλαβαν στάχτες και καμένη γη και επένδυσαν ψυχή, χρόνο και χρήμα. Εμείς απλώς ζητάμε να μάθουν από τα όποια λάθη τους για να μην επαναληφθούν και τη νέα χρονιά.

Πιστεύουμε στο "η ισχύς εν τη ενώσει", πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός μας θα αναγεννηθεί και θα μεγαλουργήσει με υγεία και συσπείρωση. Ο Ερασιτέχνης σύντομα να καλέσει Γενική Συνέλευση για την επόμενη ημέρα και όχι ως ευκαιρία για αντιπαράθεση και αντιδικίες.

Κανείς δεν περισσεύει από την οικογένεια του Ολυμπιακού και όλοι μας πεισμωμένοι, με εγωισμό και αποφασιστικότητα σχεδιάζουμε την άλλη χρονιά. Απαγορεύεται να επιλέξουμε και να προτιμήσουμε τον έναν ή τον άλλον, απαγορεύεται ο διχασμός και οι μικροψυχίες.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή κ. Σουάνη για τις δηλώσεις του που τραυμάτισαν το κύρος και την περηφάνεια όλων μας, πιστεύουμε ότι ο συμπαθής Σουάνης προσπάθησε να δικαιολογήσει την ποδοσφαιρική του ανυπαρξία, τη μηδενική του παρουσία, το διαζύγιό του από το γκολ και τις φάσεις, στην αύρα της θάλασσας του Παγασητικού και στα πεντάστερα ξενοδοχεία. 

Προσπάθησε να γλυκάνει το βιογραφικό του από το σύντομο πέρασμά του από τη μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου, και να πετύχει νέα μεταγραφή σε επόμενη ομάδα-θύμα και να πείσει μάνατζερ και παράγοντες άλλων ομάδων ότι όλοι οι άλλοι έφταιγαν εκτός από τα προσόντα του.

Εμείς του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και αν σταματήσει το ποδόσφαιρο να ασχοληθεί με ό,τι αγαπάει και ό,τι του ταιριάζει περισσότερο.

Η αγαπημένη μας ομάδα να χτισθεί με γερά θεμέλια, με μπετόν και σίδερα και όχι με πούπουλα και αρώματα. Τη φανέλα μας δεν πρέπει να την φορούν πρώην ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι και με εργομετρικά κάτω του 45%. Επιτροπή μεταγραφών που πλαισιώνεται από ποδοσφαιρανθρώπους και από το τεχνικό τιμ, να “χτενίζει” τον κάθε υποψήφιο παίκτη και προπονητή. Ο κόσμος είναι εδώ, ζωντανός, πικραμένος μεν, αλλά γεμάτος εγωισμό, αγάπη, αφοσίωση και πίστη για την ομάδα του. Και πάλι θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια, τη νέα Διοίκηση και το νέο ποδοσφαιρκό τμήμα και θα “πνίξουμε” οποιονδήποτε εχθρό κι αντίπαλο.

Η ιστορία μας "γράφει" και συνεχίζεται...

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»