Sidebar

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 359

«Δεν φέραμε ισοπαλία εξαιτίας του διαιτητή»

«Δεν φέραμε ισοπαλία εξαιτίας του διαιτητή»

Την καθιερωμένη Media Day πριν από κάθε παιχνίδι έκαναν στον Τηλυκράτη, ενόψει του αγώνα με του Μαύρους Αετούς.

 

Αρχικά, τον λόγω πήρε ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Παντζιαράς, ο οποίος τόνισε ότι παρόλο που η ομάδα έρχεται από ένα δύσκολο πρόγραμμα. Επιπλέον, τόνισε πως ο Τηλυκράτης δεν πήρε την ισοπαλία λόγω του διαιτητή, ενώ τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς, κόντρα στους Μαύρους Αετούς που χρειάζεται το τρίποντο, για να διασφαλίσει την παραμονή της. 

Στη συνέχεια, μίλησε ο Γιάννης Πολυχρονάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας και στους τρεις βαθμούς που πρέπει να πάρει η ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα. Τέλος, ο Φώτης Σιδέρης, συμφώνησε με τον προπονητή του και ανέφερε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων παιχνιδιών, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι το οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, θεωρείται αποτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ανδρέας Παντζιαράς: «Ερχόμαστε από ένα πρόγραμμα αρκετά δύσκολο. Με τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία ήταν με ομάδες οι οποίες έχουν ως βασικό στόχο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.  Δηλαδή με Απόλλων Λάρισας, Πύδνα Κίτρους και Ολυμπιακό Βόλου, συν ένα παιχνίδι με την ιστορική ομάδα του Πιερικού. Νομίζω ότι βαθμολογικά η συγκομιδή μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε και αυτή που δικαιούμασταν, θα μπορούσαμε να έχουμε τέσσερις βαθμούς ακόμα παραπάνω σίγουρα. Αλλά γενικά  η παρουσία μας, η αγωνιστικότητα που βγάλαμε και ο χαρακτήρας, απέναντι σε αυτές τις ομάδες ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Τελειώνοντας τη μικρή αναφορά, θα ήθελα να σταθώ για μισό λεπτό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που όπως παραδεχτήκαμε όλοι και πρώτος εγώ, σίγουρα ο αντίπαλος δικαιούταν τη νίκη και ήταν καλύτερος από εμάς. Εμείς όμως, αυτό που κρατάμε, είναι η προσπάθεια που κάνανε τα παιδιά στα 90 λεπτά και η πίστη που είχαν, ότι δηλαδή μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και στο τέλος ήρθε η δικαίωση για τους κόπους τους. Σίγουρα όμως, σε καμία περίπτωση πρωταγωνιστής δεν ήταν ο διαιτητής και δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι, γιατί πραγματικά, βλέποντας το παιχνίδι αρκετές φορές και τις δύο υποτιθέμενες φάσεις, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας ουδέτερος φίλαθλος βλέπει κάτι μεμπτό. Ούτε στη φάση του Σουάνη, ούτε στο υποτιθέμενο πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός Βόλου, χωρίς, επαναλαμβάνω, να μειώσω την πάρα πολύ καλή ομάδα του Ολυμπιακού και την πολύ καλύτερη ομάδα σε σχέση με εμάς στο προηγούμενο παιχνίδι. Αλλά σίγουρα εμείς δεν φέραμε ισοπαλία εξαιτίας του διαιτητή. Πάμε τώρα στο παιχνίδι που έρχεται, της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στο Ελευθεροχώρι. Μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στην έδρα του. Έχει μαζέψει αρκετούς βαθμούς. Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι σίγουρες απουσίες που θα έχουμε είναι του Σούλη Βρετού, ο οποίος θα μείνει έξω για περίπου δέκα μέρες ακόμα, καθώς έχει ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Το γήπεδο του Ελευθεροχωρίου είναι ένα γήπεδο με ιδιαιτερότητες, που απ’ότι έχω δει σε DVD  βρίσκεται σε αρκετά μέτρια κατάσταση. Για εμάς δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, αφού εμείς έχουμε εδώ ένα τέτοιο γήπεδο εδώ και τέσσερις-πέντε μήνες που είναι πάντα σε μέτρια η κακή κατάσταση. Νομίζω, όμως, ότι έφτασε η ώρα να πιστέψουμε και να καταλάβουνε και τα παιδιά ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια σιγά-σιγά τελειώνουν και πρέπει επιτέλους να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που τους χρειάζεται, απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα όπως είπαμε, που χρειάζεται ακόμη μερικούς βαθμούς για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Να ευχηθώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».  

Γιάννης Πολυχρονάκης: «Καλησπέρα κι από εμένα, τον τελευταίο μήνα είχαμε να διαχειριστούμε κάποια παιχνίδια όπου ήταν πολύ δύσκολα και μέσα σε αυτόν, λόγο των αναβολών μετά τα Χριστούγεννα, είχαμε και πολλαπλά παιχνίδια μες στη βδομάδα, δηλαδή Κυριακή-Τετάρτη, συν αυτό είχαμε και κάποιες απουσίες  με τραυματισμούς και  λοιπά. Πιστεύω σε αυτά τα παιχνίδια ήμασταν αρκετά καλοί. Τώρα την Κυριακή έρχεται ένα παιχνίδι και αν εξαιρέσεις τον Σούλη, όπως είπε και ο προπονητής, είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι. Έρχεται ένα παιχνίδι λοιπόν σε μια δύσκολη έδρα, όπως είπε και ο προπονητής, τις τελευταίες αγωνιστικές αυτή η ομάδα όλο και ανεβαίνει. Τώρα από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και επιτέλους μετά από σχεδόν ένα μήνα, να πάρουμε τους τρεις πόντους. Πιστεύω ότι άμα είμαστε αυτοί που πρέπει η νίκη θα έρθει σε εμάς. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και το αποτέλεσμα να είναι εξίσου καλό.»

Φώτης Σιδέρης: «Καλησπέρα κι’από εμένα. Όντως, βγάλαμε μια δύσκολη σειρά αγώνων. Το ευχάριστο είναι ότι δεν χάσαμε, αλλά από την άλλη, όπως είπε και ο προπονητής, δεν μένουμε ευχαριστημένοι από αυτή την συγκομιδή, γιατί σίγουρα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Ειδικά στα δύο παιχνίδια με τον Απόλλων Λάρισας και την Πύδνα Κίτρους. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου τελείωσε. Η ομάδα δουλεύει για να πάρει επιτέλους αυτούς τους τρεις βαθμούς που θεωρώ πως είναι επιτακτική ανάγκη για αυτή, όπου έχει να πάρει τρεις βαθμούς από την πρώτη αγωνιστική με την Αμβρακία Κωστακιών. Σαν ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη, θα πάμε εκεί (σ.σ. Ελευθεροχώρι) για να διεκδικήσουμε μόνο τη νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θεωρώ ότι θα είναι αποτυχία, διότι καλή μεν η ισοπαλία, αλλά χρειαζόμαστε επειγόντως μια νίκη εκτός έδρας, όχι τόσο για βαθμολογικό λόγο, αλλά σίγουρα για να σταθούμε εμείς πολύ καλύτερα».