Sidebar

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 359

«Μόνο νίκη»

«Μόνο νίκη»

«Πρέπει να πιστέψουμε ξανά στους εαυτούς μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Παντζιαράς.

Ο προπονητής του Τηλυκράτη, μίλησε για την ήττα από τον Καραϊσκάκη κι ανέφερε ότι η ομάδα πρέπει να ξεχάσει αυτό το αποτέλεσμα και να κοιτάξει μπροστά για τον προσεχή αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών. Επίσης, τόνισε πως πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν τους Αρτινούς, ενώ επεσήμανε πως πρέπει ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα και στα άσχημα, αλλά και στα καλά αποτελέσματα. 

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Διονύσης Μπουρδούβαλης, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι αν η ομάδα εμφανιστεί όπως πρέπει, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Τελευταίος, μίλησε ο Ντίνος Τσάκαλος ο οποίος ουσιαστικά επαλήθευσε τα λόγια του προπονητή και του συμπαίκτη του. 

Ανδρέας Παντζιαράς: «Καλησπέρα. Ερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα και από μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση μέσα στην έδρα μας. Η πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από πολύ καιρό, ειδικά στο φετινό πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι. Δεν έχουμε χρόνο, αφού έχουμε μπροστά μας δύο μέρες για το παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να ξαναβρούμε την ενέργεια και το κίνητρο που είχαμε σαν ομάδα μέχρι πριν 15 μέρες. Γιατί νομίζω ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα στο χθεσινό παιχνίδι. Πρέπει να πιστέψουμε ξανά στους εαυτούς μας, να πιστέψουμε ξανά στην ομάδα, είναι απλά μια ήττα, δεν είναι η καταστροφή.

Απλά, είχαμε συνηθίσει σε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις, είχαμε συνηθίσει στο αήττητο της έδρας και αυτό μας πείραξε αρκετά, αυτό το παιχνίδι και αυτή η εμφάνιση. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα η οποία παλεύει για τη σωτηρία της, που σε κάθε παιχνίδι δίνει το 101% των δυνατοτήτων που έχει. Μια ομάδα που τη ξέρουμε αρκετά καλά, αφού και πέρυσι βρεθήκαμε στη διαδικασία των μπαράζ, αλλά και φέτος ήταν η πρώτη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα. Ένα παιχνίδι όμως που για εμάς, θα το πω για άλλη μια φορά, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη. Πρέπει επειγόντως να επανέλθουμε στις νίκες, πρέπει επειγόντως να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η φετινή ομάδα είναι μια καινούργια ομάδα, με ποδοσφαιριστές, που έχουμε πει πάρα πολλές φορές, αποτελείται από 70-80% από τα παιδιά που αγωνίζονταν πέρυσι στο τοπικό.

Αυτά τα παιδιά, λοιπόν, θέλουν στήριξη, πρέπει να καταλάβουν ότι και στην εύκολη και στη δύσκολη στιγμή είμαστε οικογένεια, πρέπει να το νιώσουν αυτά τα παιδιά και αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν το χειροκρότημα του περισσότερου κόσμου μετά τη λήξη του προχθεσινού αγώνα με τον Καραϊσκάκη. Σίγουρα σε ένα πρωτάθλημα θα υπάρξουν και οι καλές και οι κακές εμφανίσεις, θα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά αποτελέσματα. Εκεί πρέπει να δείχνεις το σθένος σου σαν ομάδα, εκεί πρέπει να δείχνεις την προσωπικότητα σου σαν ποδοσφαιριστής και εκεί πρέπει να φαίνεται ότι λειτουργείς σαν οικογένεια και στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Εμείς είμαστε στην έβδομη θέση εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερό μας κίνητρο πρέπει να είναι να φτάσουμε τον από πάνω, να μην κοιτάμε ποτέ προς τα κάτω. Κάναμε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, αλλά δυστυχώς από τα Χριστούγεννα και μετά δεν έχουμε καταφέρει να επανέλθουμε στις νίκες. Έχουμε κάνει πάρα πολλά δύσκολα παιχνίδια με τις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Άρα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπορέσουμε με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ των ικανοτήτων μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Οι απουσίες μας, πολύ πιθανό να μη μπορούν να αγωνιστούν ο Κτενάς, ο Καταγής κι ο Βρεττός, ο οποίος για άλλη μια αγωνιστική εξαιρετικά αμφίβολος, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το 100% το πρόβλημα τραυματισμού που είχε».

Διονύσης Μπουρδούβαλης: «Καλησπέρα κι από εμένα. Ερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Δεχτήκαμε την πρώτη εντός έδρας ήττα αυτή τη χρονιά στο γήπεδό μας. Παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να πέσουμε ψυχολογικά. Κοιτάμε το επόμενο ματς το Σάββατο. Παίζουμε με μια ομάδα που καίγεται για τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα». 

Ντίνος Τσάκαλος: «Γεια σας. Εγώ δε θα πω πολλά. Τα περισσότερα τα είπαν ο προπονητής και ο συμπαίκτης μου, προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες, τώρα παίζουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδό μας, με μια ομάδα που είναι σε μια χαμηλότερη βαθμολογική θέση από ότι εμείς και παλεύει για τη σωτηρία της, πράγμα που σημαίνει ότι θα παίξουν το 150%. Θεωρώ ότι άμα είμαστε όπως πρέπει να είμαστε δε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να πάρουμε τους τρείς βαθμούς που τους χρειαζόμαστε πολύ»