Sidebar

«Συνάντηση στην Καλαμαριά»

«Συνάντηση στην Καλαμαριά»

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας Θεσσαλονίκης».

Ο σύνδεσμος των «μαυραετών» καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Αναλυτικά:

«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ….Η ώρα της αλήθειας και των πράξεων έφτασε. Μετά από ένα πρωτάθλημα για δυο, ελέω των φωστήρων του ελληνικού ποδοσφαίρου που «κατόρθωσαν» για ακόμα μια φορά να απαξιώσουν και να τραυματίσουν το ποδόσφαιρο, το οποίο για κακή τύχη των φιλάθλων υπηρετούν, η μάχη της ανόδου θα κριθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είναι η στιγμή της αλήθειας, της απόδειξης και της εξιλέωσης. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να αποδείξουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα και εμείς να επιβεβαιώσουμε ακόμα μια φορά την αδιάκοπη αγάπη προς την ομάδα μας. Μολονότι και αυτή η ποδοσφαιρική χρονιά μας βρήκε να αγωνιζόμαστε σε ένα πρωτάθλημα αναντίστοιχο της ιστορίας, της δυναμικής και της αξιοπρέπειας μας, ήμασταν δίπλα στη ΔΟΞΑ σε κάθε αγώνα της. Η πολυπληθής παρουσία μας σε κάθε έδρα συζητήθηκε, έγινε σημείο αναφοράς και τονίστηκε σε εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας.

Την προσεχή Κυριακή, η ομάδα μας δίνει το πιο καθοριστικό και κρίσιμο παιχνίδι της περιόδου στην έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ήμασταν σίγουροι πως ο κουμανταδόρος και προπονητής της αντίπαλης ομάδας μαζί με τα φοβισμένα άτομα της διοίκησης του Απόλλωνα θα έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εμποδίσουν την παρουσία μας στο γήπεδο τους. Απλά επιβεβαιωθήκαμε. Οι προφάσεις για την απαγόρευση αστείες, αβάσιμες και προσχηματικές. Θα ήταν αντρίκιο από την πλευρά τους να ξεκαθαρίσουν από την αρχή πως δεν επιθυμούν την παρουσία των φιλάθλων της ΔΟΞΑΣ στο γήπεδο τους από το να προφασίζονται δικαιολογίες και δήθεν ανησυχίες και φόβους. Αλλά δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε μια τέτοια στάση από έναν άνθρωπο, τη συμπεριφορά του οποίου στα γήπεδα έχει κρίνει και αξιολογήσει η φίλαθλη Ελλάδα.

Αυτό, όμως, που δεν περιμέναμε ήταν η ανοχή και η απουσία οποιασδήποτε συγκροτημένης αντίδρασης από τους φιλάθλους της Καλαμαριάς. Θεωρούμε πως όλοι οι οπαδοί, μπορεί να είμαστε αντίπαλοι στη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, έχουμε όμως τις ίδιες αντιλήψεις και αρχές σε βασικά σημεία του οπαδισμού. Ένα από αυτά είναι η ελεύθερη μετακίνηση των οπαδών. Πάντα υποστηρίζαμε με θέρμη αυτή την αρχή και πάντα ήμασταν υπέρμαχοι υποστηρικτές της παρουσίας οπαδών αντιπάλων ομάδων στο γήπεδο μας. Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε οι οπαδοί του Απόλλωνα Καλαμαριάς φιλοξενήθηκαν σε κεντρική κερκίδα του γηπέδου μας χωρίς να νιώσουν φόβο για την ασφάλεια τους. Μάλιστα ζήτησαν και έλαβαν όσα εισιτήρια αξίωσαν!!

Περιμέναμε από τους οπαδούς και φίλους του Απόλλωνα να πάρουν θέση, να ζητήσουν και να υποστηρίξουν την προσέλευση μας στο γήπεδο τους. Αυτά που ενώνουν τον οπαδό και φίλαθλο της Δόξας με του Απόλλωνα είναι πιο πολλά από την αντιπαλότητα ενός αγώνα ποδοσφαίρου. Δυστυχώς όμως και αυτοί, την στιγμή της δικής τους αλήθειας φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Εμείς δεν πτοούμαστε από την απαγόρευση προσέλευσης στο γήπεδο της Καλαμαριάς, όπως κάποιοι γυρολόγοι της δημοσιογραφίας προσπαθούν να περάσουν με τα μέσα που διαθέτουν. Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μας!! Μέσα στο γήπεδο!! Καλούμε όλους τους Δοξαίους σε εγρήγορση και κινητοποίηση. Να δράσουμε οργανωμένα και μαζικά. Να διασφαλίσουμε και την παρουσία μας στο γήπεδο αλλά και την ασφάλεια κάθε φιλάθλου. Θα οριστούν σημεία συνάντησης σε χώρο προσβάσιμο στο γήπεδο και χώροι στάθμευσης των μεταφορικών μέσων. Κανείς δεν θα μπορέσει να ανακόψει την μαζική και οργανωμένη πορεία μας προς το γήπεδο!! Όσοι περισσότεροι είμαστε στο χώρο συγκέντρωσης τόσο πιο γρήγορη και ανεμπόδιστη θα είναι και η παρουσία μας εντός του γηπέδου. Καμιά απαγόρευση δεν πρέπει να ανακόψει τη διάθεση κάθε Δραμινου να βρεθεί διπλά στην ομάδα. Μας χρειάζεται και θα είμαστε πάλι πιστοί δίπλα της!».