Sidebar

Το ντέρμπι... ξεκίνησε

Το ντέρμπι... ξεκίνησε

Σε λεκτική αντιπαράθεση ήρθαν οι Ηλίας Χατζηελευθερίου και Κώστας Βιόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Δόξας και εκείνος των παλαιμάχων του Απόλλωνα φιλοξενήθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metrosport 95.5», όπου και μίλησαν αρχικά για την άρνηση των Ποντίων να δώσουν εισιτήρια. Οι δύο άντρες κουβέντιασαν στον «αέρα» για αρκετή ώρα, δείχνοντας πως το ματς έχει ήδη... ξεκινήσει.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Βιόπουλος: «Λέτε για ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Ακούσατε πέρα από τον πρόεδρο της Δόξας Δράμας να κάνει μια... ηλεκτρισμένη δήλωση; Ακούσατε τίποτα από εμάς; Δεν είναι ότι μόνο εμείς δεν δίνουμε εισιτήρια. Το απαγόρευσε και η Αστυνομία. Ζούμε στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα βρεθούν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, σε άλλη πόλη;»

Χατζηελευθερίου: «Όταν η αντίπαλη ομάδα φοβάται, ότι οι ισορροπίες θα διαταραχθούν τότε δεν δίνει εισιτήρια. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Όταν ξέρουν πως η Δόξα γεμίζει το γήπεδο και η Καλαμαριά έχει 100 και 200 άτομα, τι να κάνεις».

Β: «Εσείς έχετε 10.000... Ήρθαμε και σας βάλαμε τέσσερα γκολ και σηκωθήκαμε και φύγαμε».

Χ: «Τι σχέση έχει αυτό τώρα;».

Β: «Είναι που φοβόμαστε».

Χ: «Δηλαδή έχει σχέση το ένα με το άλλο τώρα;».

Β: «Μόνοι σας δημιουργείτε καταστάσεις. Μόνοι σας κάνατε τις ενστάσεις για να πάρετε βαθμούς».

Χ: «Άμα είναι να αφήναμε να παίζουν 10 ξένοι. Εσείς που είστε τίμιοι δεν θα κάνατε ένσταση, γιατί είστε... τίμιοι».

Β: «Ελάτε την Κυριακή, κερδίστε μας και πάρτε το πρωτάθλημα».

Χ: «Στον πρώτο γύρο που διαθέσαμε τα εισιτήρια ήταν εντάξει. Τώρα θεωρείτε...».

Β: «Εσείς με τον τρόπο σας κάνετε... Τι να πω;».

Χ: «Δεν υπάρχει τρόπος εδώ πέρα. Από την αρχή του πρωταθλήματος κι αυτό μπορώ να το παραδεχτώ, είστε πρωταθλητές στις ανακοινώσεις. Έχετε βγάλει χίλιες. Κάθε μέρα υπάρχει και μία. Εκεί πραγματικά δεν μπορούμε να σας συναγωνιστούμε».

Β: «Εσείς είστε τα καλά παιδιά της βορείου Ελλάδος. Τα ηθικά».

Χ: «Εμείς έχουμε δείξει, κύριε Βιόπουλε ότι ξέρουμε και να χάνουμε και να κερδίζουμε».

Β: «Εμείς δεν ξέρουμε να χάνουμε, γιατί έχουμε τέτοια ομάδα που δεν μπορεί να χάσει».

Χ: «Σοβαρά; Τόσο καλή ομάδα; Η ομάδα σας θυμίζει τον Ολυμπιακό τότε που δεν έχανε με τίποτα και ξέρουμε όλοι πως συνέβαινε αυτό».

Β: «Ενώ εσείς είστε τα τίμια παιδιά του πρωταθλήματος».

Χ: «Εμείς έχουμε αυτή την ομάδα που έχουμε. Αυτή που φαίνεται δεν είναι η ομάδα σας».

Β: «Ναι εντάξει. Άλλη είναι».

Χ: «Είπαμε. Εσείς τα βλέπετε με κόκκινα γυαλιά».

Β: «Η Καλαμαριά έχει δεχτεί στο πετσί της αδικίες και τώρα ήρθες εσύ να μας πεις πως ο Απόλλων κινείται στο παρασκήνιο. Έτσι δεν είναι; Αυτό δεν λες;».

Χ: «Η Καλαμαριά λέει το αντίθετο. Για τη Δόξα. Πως ευνοείται από τον κ. Σαββίδη και τον κ. Γραμμένο. Πως γίνεται εμείς να έχουμε δύο ήττες και τέσσερις-πέντε ισοπαλίες και η Καλαμαριά...».

Β: «Απλούστατα δεν έχετε ομάδα».

Χ: «Δεν έχουμε ομάδα; Καλά εσύ τώρα... Αυτά είναι αφέλειες».

Β: «Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν αν είμαι αφελής ή όχι».

Χ: «Άλλο να λέει κάποιος αφέλειες. Ελληνικά μιλάμε. Απλώς ορισμένες φορές λέμε και κάνουμε πράγματα γιατί έτσι πρέπει να τα κάνουμε. Η... αυθόρμητη εκείνη ανακοίνωση που κάνατε τότε, όποιος ξέρει και εμείς που γνωρίζουμε από ποδόσφαιρο καταλαβαίνουμε».

Β: «Να σε πω κάτι; Ελληνικά μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε. Εκείνη η ανακοίνωση ήταν ύμνος στον λαό του ΠΑΟΚ. Εμείς είπαμε ότι ερχόμενος ο κ. Σαββίδης θα μπορέσει να κάνει ορισμένα πράγματα και πιστέψαμε σε αυτόν. Μπορεί να είναι σωστός επιχειρηματίας, αλλά όταν μπήκε στο χώρο του ποδοσφαίρου είπαμε θα σταματήσει το κατεστημένο της Αθήνας. Εκεί πήγαινε η ανακοίνωση. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τον Σαββίδη, ούτε με τον ΠΑΟΚ, ούτε με κανένα».

Χ: «Μα την προηγούμενη εβδομάδα είχατε βγάλει πάλι ανακοίνωση εναντίον του Σαββίδη και του Γραμμένου. Τι μας λέτε τώρα;».

Β: «Εμείς; Οι παλαίμαχοι;».

Χ: «Έχεις χάσει επεισόδια από το έργο».

Τέλος, σε ερώτηση που έγινε στον κ. Βιόπουλο για τις 15 προσκλήσεις που θα πάρει η Δόξα: «Με ρωτάτε κάτι στο οποίο δεν έχω αρμοδιότητα».