Χωρίς τους τραυματίες Μουτεσίδη, Γουναρίδη ο Απόλλων Παραλιμνίου κόντρα στα Τρίκαλα.
Χωρίς τους τραυματίες Μουτεσίδη, Γουναρίδη ο Απόλλων Παραλιμνίου κόντρα στα Τρίκαλα.
Τον πρώτο του αγώνα για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας δίνει την Τρίτη (25/9, 16:30) ο Απόλλων Παραλιμνίου υποδεχόμενος τα Τρίκαλα στο δημοτικό στάδιο Σερρών.
Ο τεχνικός Παύλος Δημητρίου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Γουναρίδη, Μουτεσίδη, ενώ εκτός έμειναν και οι Κλειτσιώτης, Μεταλλίδης.
Μάλιστα, με δεδομένο πως μοναδική λύση κάτω από τα γκολπόστ είναι μονάχα ο Σαββίδης, επιστρατεύτηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Κατζίβελος, ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή και για παν ενδεχόμενο θα βρεθεί στον πάγκο.
Την αποστολή του Απόλλωνα συνθέτουν οι Σαββίδης, Κατσίβελος, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τάκας, Δαμιανός Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Δέντσας, Βασίλης Καρυοφύλλης, Κεχαγιάς, Λιάρας, Παναγιωτίδης, Κώστας Τριανταφύλλου, Μαυρομάτης, Γκόλιας, Ζυγκερίδης, Γιάννης Καρυοφύλλης, Λαζαρίδης και Μπονέρης.