Sidebar

«Μπήκα και τα έδωσα όλα»

«Μπήκα και τα έδωσα όλα»

Για την επάνοδό του στο βασικό σχήμα του Άρη, μίλησε ο Μπράνισλαβ Νίκιτς.


Στο «Libero 107,4 Fm» μίλησε ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» σχολιάζοντας την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα, το ματς με τον Εργοτέλη και το ερχόμενο ντέρμπι με την Παναχαϊκή.

Οι βασικότερες αναφορές του, αναλυτικά:

Για την απουσία του από το βασικό σχήμα:
«Ήταν λίγο περίεργα γιατί πέρασαν τέσσερις μήνες από την τελευταία φορά που έπαιξα βασικός. Για διαφορετικούς λόγους , έμεινα εκτός. Η ομάδα έπαιξε καλά, έχει κάνει έναν κορμό που δύσκολα αλλάζει. Περίμενα όμως, έκανα την δουλειά μου και περίμενα την ευκαιρία. Ήταν δύσκολο για εμένα. Ο Άρης δεν είναι μία απλή ομάδα για μένα, είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Ο πατέρας μου έχει αφήσει την σφραγίδα του στην ομάδα και για μένα αυτό είναι ένα κίνητρο. Ήρθα πάρα πολύ αποφασισμένος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Η ευκαιρία ήρθε και πρέπει να είμαι έτοιμος».

Για την επιστροφή του:
«Εχθές μιλούσα με την γυναίκα μου και της είπα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί μπήκα και τα έδωσα όλα. Όταν κάνεις προπόνηση και δεν παίζεις, είναι δύσκολο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εχθές, μέχρι να βρω τα πατήματά μου, είχα ένα θέμα. Στο Β΄ ημίχρονο, όλη η ομάδα μπήκαμε πιο δυνατά, προσωπικά βρήκα τα πατήματά μου, ανάσαινα καλύτερα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που τα έδωσα όλα. Γενικά, όλη η ομάδα ανέβηκε».

Για την αντίδρασή του στο γκολ:
«Όταν ήρθα, είχαν πολλή θέληση και όνειρα για να δείξω ότι κι εγώ είμαι εδώ. Λογικό είναι να γεμίζεις όταν περνάει ο καιρός και να φύγει κάποια στιγμή όλη αυτή η ένταση. Στο δεύτερο γκολ ξέσπασα, πήγα στον πάγκο και αγκάλιασα τον Παύλο. Σαν να μου έφυγε ένα βάρος από μέσα μου. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα. Ένιωσα ότι δεν έχω προσφέρει μέχρι αυτή την στιγμή και αυτό το παιχνίδι με βοήθησε αρκετά».

Για το ματς με τον Εργοτέλη:
«Εμείς είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο τακτικής, που το ακολουθήσαμε μέχρι τέλους. Εμείς ξέραμε πως παίζει ο Εργοτέλης. Παίζει ωραία μπάλα, αλλά διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Κάνουν παιχνίδι με τον τερματοφύλακα, γι’ αυτό και ήμασταν πιο υπομονετικοί στο Α΄ ημίχρονο. Στο Β΄ ημίχρονο βγήκαμε πιο αποφασισμένοι, βάλαμε το γκολ και μπορούσε το ματς να λήξει και 5-0 και 6-0»

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν:
«Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Μπορεί να κριθούν τα πάντα, μπορεί και τίποτα, γιατί ακολουθούν ακόμη πολλά ματς. Παίζεις με τις ομάδες που σε κυνηγάνε και με δύο καλά αποτελέσματα μπορούμε να τελειώσουμε την υπόθεση άνοδο. Αρκεί να μπούμε αποφασισμένοι και να πιστεύουμε σε αυτό τον σκοπό. Εμείς θα πάμε εκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει. Σε κάθε παιχνίδι, στόχος μας είναι η νίκη. Θα δώσουμε τα πάντα, γιατί αυτά τα παιχνίδια μπορούν να τελειώσουν την χρονιά. Είμαστε 25 ποδοσφαιριστές που περιμένουν τις ευκαιρίες τους. Όποιος πάρει φανέλα βασικού δεν θα κάνει την ίδια καλή δουλειά».

Για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή:
«Σε κάθε ματς μπαίνουμε αποφασισμένοι. Όταν παίζεις ένα ντέρμπι, μπαίνεις πιο συγκεντρωμένος. Σε κάποια παιχνίδια είναι ανθρώπινο να χαλαρώνεις κάπως. Εμείς είμαστε όμως προετοιμασμένοι για όλα τα παιχνίδια. Και ο κόουτς δίνει μεγάλη σημασία στην ανάλυση και την τακτική. Ο κόσμος ξέρω ότι θα είναι δίπλα μας, όπως και στα υπόλοιπα εκτός έδρας ματς. Θα δώσουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι την Κυριακή, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Καλύτερα που μειώθηκε η διαφορά, για να νιώθουμε και μια πίεση».

Για τον πατέρα του:
«Ο πατέρας μου είναι άλλο επίπεδο. Ήταν παικταράς, εγώ προσπαθώ».