Sidebar

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 359

«Είμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα»

«Είμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος, τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα – Σε δράση το πρόγραμμα «η Πάτρα παίζει».

Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας μίλησε ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι στην ομάδα κρατούν χαμηλά τη μπάλα, ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Καθένας στην θέση μου θα ήταν ικανοποιημένος από το καλό ξεκίνημα και τις δύο νίκες που έχει κάνει η ομάδα. Νιώθω τυχερός με τέτοια αποτελέσματα και αισιοδοξώ για ανάλογη συνέχεια. Πρέπει ο κόσμος της Πάτρας να είναι μαζί μας. Να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε ως Συμμαχία θα το κάνουμε».

Όμως παραμένει προσγειωμένος και ερωτηθείς αν οι δύο νίκες ανεβάζουν τον πήχη στην συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: «Πάμε όσο γίνεται με πιο χαμηλούς τόνους. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και τίποτε περισσότερο. Στο μυαλό μας τώρα είναι μόνο το παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

«Η ΠΑΤΡΑ ΠΑΙΖΕΙ»

Η κοινή δράση των δύο συλλόγων (Παναχαϊκή και Προμηθέας Πατρών) ξεκινά από αυτό το σαββατοκύριακο (11/11-12/11).

Συγκεκριμένα όσοι κατέχουν εισιτήριο διαρκείας (τόσο από τη μια πλευρά, όσο και από την άλλη), δικαιούνται εκπτωτικό εισιτήριο για τους προσεχείς αγώνες.

Η ανακοίνωση:

«Από αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι κοινές δράσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και της ΚΑΕ Προμηθέας στο πλαίσιο του προγράμματος η Πάτρα παίζει, που υλοποιούν από κοινού οι δύο ομάδες.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας τόσο του Προμηθέα όσο και της Παναχαϊκής δικαιούνται εκπτωτικό εισιτήριο για τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Νοεμβρίου, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια και των δύο πατρινών ομάδων.

Στην πράξη, κάθε κάτοχος Διαρκείας της Παναχαϊκής, μπορεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου να παρακολουθήσει τον αγώνα Προμηθέας- Κύμη ( 16:30, ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος) έναντι μειωμένου εισιτηρίου αξίας 7 ευρώ, ενώ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου οι φίλαθλοι του Προμηθέα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναχαϊκή-Εργοτέλης (Γήπεδο Αγυιάς, 15:00) αγοράζοντας εισιτήριο αξίας 7 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις, απλά με την επίδειξη της κάρτας τους στο εκδοτήριο.

Αντίστοιχες δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε να φέρουμε όλους τους Πατρινούς φιλάθλους στα γήπεδα».

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «NORTENOS»

Ο Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλάθλων της Παναχαϊκής μαζεύουν τρόφιμα και άλλα χρήσιμα πράγματα για τους συλλόγους «Το φωτεινό Αστέρι».

Δείτε παρακάτω:

«Οι «NORTENOS» στηρίζουν έμπρακτα τον Σύλλογο για την Προστασία Οικογενειών με ανήλικα παιδιά έως 16 χρονών «Το φωτεινό Αστέρι» και για αυτό το λόγο θα συμμετέχουν το Σαββάτο 11/11/2017, στη συλλογή τροφίμων – καθαριστικών – φαρμάκων από τις 09.00- 16.00, μπροστά από το «Δημοτικό Θέατρο Απόλλων» στην Πλατεία Γεωργίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν τις προσφορές τους, στον Σύνδεσμο μας Κιλκίς 79-81, Παρασκευή βράδυ 21.30 - 00.30 ή το Σαββάτο τις ώρες που προαναφέρθηκαν στην Πλατεία Γεωργίου.

Επίσης, την Κυριακή 12/11 στο πάγκο του Συνδέσμου έξω από τη Σκεπαστή πριν και μετά το παιχνίδι, θα μπορείτε να βρείτε το διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο ρόδι στη τιμή των 5 ευρώ. Βοηθήστε και εσείς, με κάθε τρόπο, το Ίδρυμα του Φωτεινού Αστεριού, στο δύσκολο έργο του. Όλοι μαζί, για το συνάνθρωπο μας».