Sidebar

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 359

«Η Συμμαχία έχει αξίες και όραμα»

«Η Συμμαχία έχει αξίες και όραμα»

Η Παναχαϊκή Συμμαχία, μέσω ανακοίνωσης, προχώρησε σε διευκρινήσεις. 

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι ο Κώστας Μπακαλάρος δεν παραιτήθηκε ποτέ από πρόεδρος, ενώ στήριξε και τον Πλάτωνα Μαρλαφέγκα.

Αναλυτικά:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
Κατόπιν ψευδών ειδήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα και δημιούργησαν εύλογα ανησυχίες για την λειτουργία της Παναχαϊκής Συμμαχίας και κατ’ επέκταση για την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παναχαϊκής αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε για να ενημερώσουμε την Πατραϊκή κοινωνία αλλά και τον φίλαθλο κόσμο.
• Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, είναι ο κ. Κώστας Μπακαλάρος που χαίρει άκρας εκτίμησης τόσο της Παναχαϊκής Συμμαχίας όσο και της κοινωνίας της Πάτρας γενικότερα και όχι μόνο.
Η Παναχαϊκή Συμμαχία με ομόφωνη απόφαση της, εξουσιοδότησε εν λευκώ τον Πρόεδρο και την Διοίκηση της ΠΑΕ να ασκήσουν Διοίκηση με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.
Άρα διαψεύδουμε αναληθή και πρόχειρα δημοσιεύματα ότι παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891.
• Σχετικά με δημοσίευμα από συγκεκριμένα ΜΜΕ για επιστολή του Συμμάχου και Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα απευθυνόμενη στους Συμμάχους απαντούμε :
Δεν ήταν επιστολή προς υπογραφή, όπως αναφέρθηκε, αλλά ένα σχέδιο κειμένου προς συζήτηση και επεξεργασία που ουδέποτε τέθηκε σαν κείμενο προς υπογραφή και μάλιστα είχε εγκριθεί από την Παναχαϊκή Συμμαχία σε προγενέστερη συνεδρίαση και πριν εκδηλωθούν άλλες υποψηφιότητες. Το κείμενο αυτό τελικά, λόγω παρέλευσης της ώρας, ποτέ δεν συζητήθηκε, ούτε καν αναγνώστηκε από τα περισσότερα μέλη της Συμμαχίας. Σε κάθε περίπτωση η Παναχαϊκή Συμμαχία δηλώνει ρητά ότι ουδέποτε δέχτηκε πίεση από το μέλος της Πλάτωνα Μαρλαφέκα να προχωρήσει σε συνυπογραφή οποιουδήποτε κειμένου.
Ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Παναχαϊκής Συμμαχίας όχι μόνο δεν εκδήλωσε ποτέ προθέσεις διάσπασης της αλλά τουναντίον είναι ενωτικός ενισχύοντας παράλληλα και την προσπάθεια διεύρυνσης της.
Απορίας άξιο είναι πως τελικά βρέθηκε αυτό το κείμενο σε συγκεκριμένο ΜΜΕ και από ποιόν...
Η Παναχαϊκή Συμμαχία δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξει τη συνοχή της.
• Για το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πλάτωνα Μαρλαφέκα που βάλεται από το δημοσίευμα επιβάλλεται να αναφερθούν τα εξής: Ο κ. Μαρλαφέκας είναι από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας αναγέννησης της ιστορικής μας Παναχαϊκής. Έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξυγίανση της ομάδας, πάντα με διακριτικότητα. Το πάθος του για την ομάδα και το ήθος που διέπει τις σχέσεις του με σχεδόν όλα τα μέλη της Παναχαϊκής Οικογένειας τον καθιστούν ως το πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της Συμμαχίας μας.
Επειδή το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πλάτωνας Μαρλαφέκας τυγχάνει να είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και με δεδομένη την συμμετοχή του στις εκλογές του Επιμελητηρίου , η Παναχαϊκή συμμαχία του εύχεται να είναι και πάλι ο επόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου και σχεδόν όλα τα μέλη στηρίζουν την υποψηφιότητα του.
• Πέραν αυτού όσον αναφορά τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές δηλώνουμε ότι δεν μας αφορά το θέμα των διεκδικήσεων και των αντεγκλήσεων.
Οσο για τις δηλώσεις του κ. Κρίκη «κουβαρντόπαιδα» ή «υποχείρια», (όπως διαβάσαμε στα ΜΜΕ και βέβαια αν και εφόσον έγιναν) θα προτιμούσαμε να μην τις σχολιάσουμε γιατί όλα τα μέλη της Παναχαϊκής συμμαχίας έχουν αποδείξει με την πορεία τους στην κοινωνία και το επιχειρείν το ποσοστό συνεισφοράς τους. Θα θέλαμε μόνο να θυμίσουμε στον υποψήφιο πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Κρίκη ότι απευθύνεται σε συνεπιχειρηματίες και δεν είναι σώφρον να απευθύνεται με τέτοιους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους.
Τονίζουμε ότι η Παναχαϊκή Συμμαχία έχει αξίες, όραμα και στόχους και διέπεται από ομόνοια, αλληλοσεβασμό και ήθος.
Η ενότητα της ως σήμερα έχει αποδειχθεί και το μέλλον θα δείξει την τεράστια δυναμική της. Η Παναχαϊκή Συμμαχία είναι ανοιχτή για όλους τους καλοπροαίρετους που επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο της και ερμητικά κλειστή για όσους επιχειρήσουν να τη διασπάσουν!
Υ.Γ: Δηλώνουμε τέλος προς κάθε κατεύθυνση ότι τοποθετούμαστε με απόλυτη σαφήνεια γιατί δεν πρόκειται να επανέλθουμε σε αναληθείς πληροφορίες και δημοσιεύματα που ενδεχομένως στο μέλλον ανακύψουν».