Sidebar

Ο Καραγιαννίδης ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο (pic)

Ο Καραγιαννίδης ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο (pic)

Στα 31 του πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος αμυντικός φέτος αγωνίστηκε στην ΑΕΠ Κοζάνης ενώ παλαιότερα σε Καραϊσκάκη, Κέρκυρα, Αναγέννηση Άρτας, Πιερικό, Κασσιόπη, Δόξα Κρανούλας, Τηλυκράτη, Ρόδο, Αιγάλεω, Ρουβα και Ανατολή. 

Η δήλωσή του: «Έρχεται η στιγμή που βγαίνεις αλλαγή. Τα συναισθήματα ποικίλουν ανάλογα το σκορ, το λεπτό και την σημασία του παιχνιδιού, όμως πάντα νιώθεις ότι μπορούσες να κάνεις ακόμα μια ενέργεια...

Είναι η σεζόν 2018-2019, τελευταίο παιχνίδι, 55 λεπτό και είμαστε μπροστά στο σκορ με 1-0 σε ένα ματς που χρειαζόμαστε για να σωθούμε. Παρόλα αυτά βγαίνω γεμάτος, όχι γιατί δε μπορούσα να βοηθήσω κι άλλο, αλλά γιατί έπαιξα!

Όταν ξεκινούσα το ποδόσφαιρο το στοίχημα μου, όπως πολλών παιδιών που ξεκινούν , ήταν να γίνω μεγάλος ποδοσφαιριστης, όμως εκείνη την χρονιά το στοίχημα μου άλλαξε και έγινε να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω και όταν σταματήσω η απόφαση είναι δικιά μου!

Ήρθε η στιγμή να σταματήσω το ποδόσφαιρο, ίσως λίγο νωρίς, όμως οι μάχες που έδωσα, έχοντας αυτά τα δεδομένα, με κάνουν να νιώθω γεμάτος!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια! Μέσα απο το ποδόσφαιρο έκανα φιλίες ζωής, ενώ οι δυσκολίες που συνάντησα έχτισαν τον χαρακτήρα μου και ίσως αυτά είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα που θα μείνουν!!

Ήρθε η στιγμή πλέον να αφοσιωθώ σε ένα άλλο κομμάτι του ποδοσφαίρου που με γεμίζει εξίσου και η συμβουλή μου σε όλα τα νέα παιδιά, όπως και στους μεγαλύτερους, γιατί πολλές φορές το ξεχνάμε, είναι να εκτιμάμε , να χαιρόμαστε και να δίνουμε το 100% την κάθε μέρα που βρισκόμαστε στο γήπεδο, είτε αυτό είναι προπόνηση, είτε αγώνας γιατί είμαστε πολύ τυχεροί που κάνουμε αυτό που αγαπάμε, όμως αυτό δεν είναι για πάντα....».

Περισσότερες Φωτογραφίες